Genel
Giriş Tarihi : 15-09-2021 11:19   Güncelleme : 15-09-2021 11:19

Zümrüt Peyzaj PSB Anatolia Fuarında Dikkatleri Üzerine Çekti

Sakarya Büyükşehir Belediye’sinin görkemli bir törenle kapılarını açtığı Sakarya PSB Anatolia Fuarı’nda yerini alan Zümrüt Peyzaj bu sene de açtığı stantla ziyaretçilerin akınına uğradı

Zümrüt Peyzaj PSB Anatolia Fuarında Dikkatleri Üzerine Çekti

Sakarya Büyükşehir Belediye’sinin görkemli bir törenle kapılarını açtığı Sakarya PSB Anatolia Fuarı’nda yerini alan Zümrüt Peyzaj bu sene de açtığı stantla ziyaretçilerin akınına uğradı.

Fuarda en çok dikkat çeken firmalardan biri olan Zümrüt Peyzaj şirketinin kurucusu Zahit Şahin ‘’Çok başarılı bir fuar. Mutlaka Türkiye’nin diğer yerlerinde de buna benzer fuarlar var olacaktır ama burası üretimin merkezi. Bu kadar güzel bir yerde, Sapanca da organize edilmesi çok anlamlı. Çok geniş kitlelere hitap ediyor. Hem katılımcı hem ziyaretçi olarak burası mükemmel bir yer. Ben inanıyorum ziyaretçi sayısı pandemiden dolayı çok istenilen kapasitede değil, pandemi olmasa daha büyük oldurdu. ‘’ İfadelerini kullandı.

Zümrüt Peyzaj Gelişmeye Devam Ediyor.

Rulo Çim üretimi, Zümrüt Makineleri ve Peyzaj Ürünleri olmak üzere 3 ana faaliyet alanında hizmet gösteren Zümrüt Peyzaj şirketi gelişmeye devam ediyor. Son 3 yılda beş adet özel makine üreterek patentlerini aldıklarını belirten Zümrüt Peyzaj İnşaat limited şirketinin kurucusu ziraat mühendisi Zahit Şahin yaptığı açıklamada ‘’ Farklı faaliyet alanları ile büyümeye devam ediyoruz. Patentini aldığımız özgün makinelerin üretimi ve satışını yapıyoruz. Ekibimizi, çalışma alanlarımızı genişletiyoruz. Makinelerimiz tarım alanında kullanılabilecek kaliteli makinelerdir. Üreticilere, çiftçilere satışa başladık. Yurtdışına ihraç ediyoruz. Bu yıl Amerika’ya makine ihracatına başladık’’ dedi.

Türkiye jokey Kulübüne hizmet

Zümrüt Peyzaj geniş müşteri portföyünün yanı sıra deneyimli ekibi ve geniş üretim alanları ile de dikkat çekiyor. 3 ayrı ekip ve 25 daimi personel ile hizmet gösteren şirketin müşteri kitlesi; site yönetimleri, fidanlıklar, futbol sahaları, jokey kulüplerinden oluşuyor. Rulo çim üretiminde Türkiye de kalite konusunda liderliğini koruyor. Ziraat Mühendisi Şahin Türkiye jokey kulübüne de hizmet verdiklerini belirtti. Şahin ; ‘’ İki üretim alanımız var. Merkez üretim alanımız çay kışla köyünde. Orada hem fidanlık, hem çim, hem de makine üretimini yapıyoruz. Çim için bir üretim alanımız daha var Karasu ilçesi Akkum ovasında. 200 dekarlık kendimize ait bir alanımız var. Orada da üretime geçtik. Toplamda 1 milyon metre kare çim üretim alanımız var. Fidanlık olarak 25 dönümlük bir fidanlığımız var. Dış mekân bitkileri için 50 dönüme yakın bir alan ve seralarımız var. Birisi büyük olmak üzere 2 bin metrekare doğalgaz ısıtmalı sera alanımız var. Üretimlerimizin üçünü de tek merkezde topladık, 3 ayrı ekibimiz faaliyet gösteriyor. Satış pazarlama ekibimiz var İstanbul’da. Onlar da hem Anadolu yakasında hem Avrupa yakasında. Dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini yapıyorlar. Ürünü biz üretiyoruz, nihai tüketiciye kadar ulaştırıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni