Genel
Giriş Tarihi : 24-01-2022 00:57   Güncelleme : 24-01-2022 00:57

Yurt içi ve Yurt dışında Han Ozalit farkı

Sakarya’nın alanında ileri gelen markalarından olan Han Ozalit& Grosshan Kırtasiye müşteri portföyünde yer alan ve inşaat sektörüne yön veren seçkin mimar ve mühendislerini Alaçatı Restoran’da sabah kahvaltısı ikram ederek piyasadaki fiyat dalgalanmaları ve hizmet politikalarına ilişkin değerlendirmeler de bulundu

Yurt içi ve Yurt dışında Han Ozalit farkı

Sakarya’nın alanında ileri gelen markalarından olan Han Ozalit& Grosshan Kırtasiye müşteri portföyünde yer alan ve inşaat sektörüne yön veren seçkin mimar ve mühendislerini Alaçatı Restoran’da sabah kahvaltısı ikram ederek piyasadaki fiyat dalgalanmaları ve hizmet politikalarına ilişkin değerlendirmeler de bulundu. Düzenlenen sabah kahvaltısına birçok firma katılım gösterdi. 

Türkiye’nin ve Sakarya’nın en ucuz ozalit ve fotokopi ile çıktı merkezi olan Han Ozalit & Grosshan Kırtasiye olarak sektör de 40 yıldır yer aldığını ifade eden Cavit Hancıoğlu, ‘’Grosshan Kırtasiye hizmetleri olarak devam ediyorduk ancak daha sonra iş kolumuza geliştirdik. Ozalit firmamız Sakarya da alışılmış diğer benzeri hizmet veren firmalardan adres teslim ve fiyat anlamında daha farklı iş yürütmektedir’’ dedi.

Uluslararası alanda faaliyetler artıyor

Fotokopi, scanner, poster, afiş ve ciltleme şeklindeki iş alanlarında toptan ve perakende olarak hizmetlerde bulunduklarını kaydeden Hancıoğlu, Sakarya ili başta olmak üzere Türkiye’nin her yerine PTT kargo ile hizmet götürdüklerini, yurt dışına UPS kargo aracılığıyla başta Türkmenistan olmak üzere Bulgaristan, Yugoslavya, Romanya ve Rusya gibi birçok ülke de bulunan müşterilerine projelerini adreslerine kadar teslim ettiklerini belirtti.

Misafirlerle yakından ilgilendiler

Han Ozalit’in Alaçatı Restoran’da düzenlediği kahvaltıya katılım oldukça yoğun oldu. Han Ozalit firma sahibi Cavit Hancıoğlu, Genel Koordinatör Nagehan Kurtuluş ve Editör Elif Yel, kahvaltıya katılım gösteren misafirler ile özel olarak ilgilendiler.

Kahvaltıya katılım gösteren firma ve isimler arasında; Acar Mühendislik, Ege Mühendislik, Adaravza Mühendislik, Güvener Mühendislik, As Yapı, Bh Huzur Yapı, Bilim Mühendislik, Ada Safran Yapı, Saray İnşaat, Emre Çiçek Mimarlık,  Bersu Mühendislik,  Delta Su Arıtma Tesisleri, Doğa Mimarlık, Emir Bulut Mühendislik, Es Mühendislik, Zeynep Mimarlık, Sır Yapı, Günal Mühendislik, Inovarc Mimarlık, Temel Mühendislik, Lineart Mimarlık, İstanbul Mimarlık, Elin Yapı, Kerem Proje, Hatipoğlu Yangın Algılama, Onr Mühendislik, Tünay Yapı, Taş Mühendislik, Snz Mimarlık, Snrc Mühendislik, Reform Mimarlık, YLZ Mimarlık,  Mrc , Epas Mühendislik , Viya Mühendislik,  Çark Yapı, Guvercın Muhendislik, Biral Mühendislim, Silüet Yapı, Remley, Şafakarı İnşaat, Art Doğus Gurubu, Aks Mimarlık, Borinli Mimarlık,  Elmas Yapı, Karcan Mimarlık , Ada Aydoğan Mimarlık, Ali Başol Mühendislik, Sarılar Mühendislik, LC Haber Ajansı yer aldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni