Genel
Giriş Tarihi : 11-10-2021 11:18   Güncelleme : 11-10-2021 11:18

Yetkililer Katlı Pazar’a kulaklarını kapadı

Şehrimizin simgesi haline gelen Katlı Pazar’da sorunlar çözülmüyor

Yetkililer Katlı Pazar’a kulaklarını kapadı

Şehrimizin simgesi haline gelen Katlı Pazar’da sorunlar çözülmüyor. Esnaf mutsuz ve bütün çağrılara rağmen İtfaiye Caddesi’ndeki atıl sokağa yetkilerin vermekle yükümlü olduğu hizmet verilmiyor. Katlı Pazar Yeri Derneği Başkanı Mehmet Demir o sorunlara değinerek bir kez daha yetkililere seslendi.  

İddialara göre esnaf da vatandaş da mağdur durumda olmasına rağmen Yetkililer Katlı Pazar’ın sorunlarını göz ardı etti.  Açıklama yapan Başkan Mehmet Demir bir kez daha yetkililere seslenerek vatandaşın, esnafın ve Katlı Pazar'ın mağduriyetinin giderilmesini istedi. 

Yan sokak atıl durumda  

Katlı Pazar’ın yan sokağı çok da iç açıcı görünmüyor. Katlı pazarın yan sokağında elektrik direkleri, yol, ışıklandırma, kaldırım yok. Ayrıca sokağın sonu da çıkmaz sokak olarak bırakılmış, unutulmuş durumda. Yetkilerin neden bu sokağı göz ardı ettiği hala bilinmiyor. Başkan Mehmet Demir ‘’ yetkili belediye ve birimlerin bir an önce unutulmuş bu sokak için gerekli çalışmaları yapmalarını esnafım adına rica ediyorum.’’ ifadelerini kullanarak yetkililere seslendi. 

Yıllardır hizmet yok  

Başkan Demir ‘’ katlı pazar yerinde yıllardır bir hizmet olmadığı gibi, yönetime geldiğimizden beri bu sorunları ele alarak gündeme getiriyoruz. Fakat neden bilinmiyor burada bir hizmet yoksunluğu var. Yerel yöneticilerin umursamaz tavırları sürmekte. Bu biz pes edeceğiz anlamına gelmiyor. Bizim mücadelemiz, esnafımız için gereken bütün hizmetler yapılana kadar devam edecek. Bizde bu şehrin vatandaşıyız. Esnafımızın sorunlarını dinleyerek gerekli yerlere bildiriyoruz. Özellikle itfaiye caddesinde atıl bir sokağımız var. Biz oraya gereken hizmetleri getirene kadar mücadele içerisinde olacağız. ‘’ dedi.  

‘’Mutlu eden mutlu olabilir’’ 

Başkan Mehmet Demir sosyal paylaşım sitelerinden yaptığı paylaşımda ‘’ Şair diyor ki; mutluyum, mutlusun, mutlu... Fakat bize gelince pek mutlu değiliz şu süreçte. Artık kangren olmuş sorunlarımızı çözmek için neredeyse hiçbir gayret gösterilmiyor ve görmezden geliniyoruz. Adapazarı'nı çok seviyoruz diyenler sanıyoruz ki kendi mutluluğu için çabalıyor artık... Eeee bunca izahatte bulunduktan sonra son bir sözle kapatalım... Ne demişler ‘’ ancak mutlu eden, mutlu olabilir.’’ ifadelerine yer verdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni