Genel
Giriş Tarihi : 29-12-2021 20:08   Güncelleme : 29-12-2021 20:08

Yeniden Refah Partisi LC Haber’de

Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya beraberindeki ekibiyle LC Haber Ajansı’nı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi LC Haber’de

Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya beraberindeki ekibiyle LC Haber Ajansı’nı ziyaret etti.  Başkan Kaya İmtiyaz Sahibi Levent Candan’a yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. 

Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya beraberindeki İl Teşkilat Başkanı Biran Yasa, İl Tanıtım ve Sosyal Medya Başkanı Emre İlikli, İl Mali İşler Başkanı Cafer Azaklı LC Haber Ajansı ziyaretin de LC Haber Ajansı Yazı İşleri Müdürü Dilek Binay ve Köşe Yazarı Engin Kuvel hazır bulundu. Başkan Hidayet Kaya, lansmanını Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yaptığı ve 81 il de 600'ün üzerinde fabrika projelerinden bahsedilen kitabı hediye etti.

‘’Bugünkü mahcubiyet yarına mağduriyet olacak’’

Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz diyerek sözlerine başlayan Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya, ‘’ Görevlendirmelerimizi yaptık. Sakarya'nın 14 ilçesinde teşkilatımız ve buna mukabil 4 bin üyemiz mevcut. Bunun yanısıra sisteme dahil olacak 5 bine yakın ıslak imzalı üye formlarımız var. Seçim hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Cumhuriyet tarihinde 50 bin kişiyle bir genel kurul yapmış tek partiyiz’’ dedi.

"Her şeyin Başı Eğitime Dayanıyor"

Eğitim sistemine de değinen Başkan Hidayet Kaya, "İktidarın en büyük problemlerinden biri de eğitim konusunda sistematik bir düzen oluşturamamasıdır. Kısaca iktidarın anahtarları getirip teslim etmesinin vakti de gelmiştir" ifadelerini kullandı.

"İnsanlar Dünyalık ve Anlık Yaşıyor"

İstanbul sözleşmesinin iptali hakkında düşüncelerini dile getiren Kaya, ‘’İstanbul sözleşmesinde toplumumuzun değerlerinin içine dinamit koyuldu. İnsanlar tahribata uğradı. Acılara gark olup ağır bedeller ödemek zorunda bırakıldı; özellikle manevi ve ruhsal yönden birçok insan mağduriyet yaşadı. İnsanlar hep dünyalık ve anlık yaşıyor. Zaman zaman yardım etmek amaçlı kendini sosyal medya üzerinden pazarlayanlar dikkati çekiyor. Kendimize sahip değiliz ama öte yandan medya önünde çok tuhaf ve ilginç gelişmeler yaşanabiliyor. Bu ve benzeri yönler de gözlemlediğimiz kadarıyla toplum da büyük bir çöküş yaşanıyor’’ değerlendirmesinde bulundu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni