Genel
Giriş Tarihi : 19-06-2022 13:20   Güncelleme : 19-06-2022 13:20

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, LC Haber'i ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemil Çolak, LC Haber Ajansı’nı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, LC Haber'i ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemil Çolak, LC Haber Ajansı’nı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemil Çolak’ın yanı sıra STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Erhan Erdoğan ve Yunus Emre Özkan, Merkez Bölge Başkanı İsmail Avcı, Merkez İlçe Başkanı Samet Bingal ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte teşrif etti.

Türkiye’nin her yerini karış karış dolaşarak 2 yıldır tam teşekküllü saha da olduklarını belirten Yeniden Refah Partisi Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, gittikleri yerlerde hazırlamış oldukları projeleri, ülkenin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıların kaynağı ile bunlara ilişkin çözümlerin neler olabileceğini anlattıklarını belirterek, ‘’ Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun; herkes bizim için değerlidir. Gittiğimiz her yer de rahmetli Necmettin Erbakan Hocamıza olan ilgi ve değerin yansımalarına rastlıyor ve hoş karşılanıyoruz. Bu bizlere ayrıca moral ve motivasyon sağlıyor. ‘’ dedi.

Halkın arasına karışarak kendilerini tanıttıklarını ve ardından hazırlamış oldukları program ve projeleri vatandaşlara aktardıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Çolak, yapmış oldukları ziyaret ve programlar ile partilerine ilişkin haberlerin ulusal basında yeterince ve adil olarak yayınlanmadığına vurgu yaparak, ‘’ Basının çok önemli bir kamu görevi var ve bakıldığında bunun kutsal bir tarafı da var. Fakat ulusal medya nedense bizim partimizin haberlerini yayınlamadığı gibi alıntılar yaparak çarpıtma şeklinde vatandaşlara yansıtıyor ve karalama ile birlikte kötü bir şekilde algılanmamıza sebep oluyor. Yani ortalıkta düzinelerce yalan yanlış haber almış başını gidiyor ve maalesef ki bu yalanlara inanan kitle var.’’ diye konuştu.

LC Haber Ajansı’nı aynı zamanda hayırlı olsun şeklinde ziyaret ettiklerini de belirten Genel Başkan Yardımcısı Çolak, ajansın tarafsız, yalın ve gerçek haber çizgisi doğrultusunda iş yaptığını ve çok beğendiğini belirterek, yayın hayatından başarılarının devamını diledi.

LC Haber Ajansı Sahibi Gazeteci Levent Candan, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ve beraberindeki parti üyelerine göstermiş oldukları incelik ve nezaketle birlikte güzel ve olumlu düşünceleri için teşekkür ederek, ‘’ Biz işimizi en iyi ve doğru şekilde halka aktarmaya gayret ediyoruz, taktir onların.’’ diye konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni