Genel
Giriş Tarihi : 28-09-2021 19:17   Güncelleme : 28-09-2021 19:17

Yeni Yönetimden YEDAM’a Ziyaret

Yeşilay Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Çakır, yönetiminden isimlerle Sakarya Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret etti

Yeni Yönetimden YEDAM’a Ziyaret

Yeşilay Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Çakır, yönetiminden isimlerle Sakarya Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret etti.

2019 yılında 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Sakarya Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni (YEDAM), Şube Başkanı Arzu Çakır, Şube Veznedarı Klinik Psikolog İlhan Bozkurt, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Feyza Kaya, Basın Komisyonu Başkanı Levent Candan ve Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Arik ile ziyaret etti. Bağımlı ve ailelerine, ücretsiz psikolojik rehabilitasyon ve sosyal hizmet desteğini tütün, alkol, madde, teknoloji ve kumar bağımlılığı alanlarında veren YEDAM’a, Alo 115 danışmanlık hattı üzerinden ulaşılabiliyor.

Kurumlarla işbirliklerinin ve danışanların boş zamanlarını değerlendirdiği atölye çalışmalarının incelendiği ziyaret, Sakarya halkının bağımlılıktan kurtulmak için güvenle başvurabileceği bir merkez misyonuna yönelik faaliyet takviminin istişaresiyle son buldu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni