Genel
Giriş Tarihi : 20-10-2021 13:20   Güncelleme : 20-10-2021 13:20

Yeni Dünya Vakfı’ndan Başkan Ekrem Yüce’ye ziyaret

Yaptığı çalışma ve projelerle adından sıkça söz ettiren Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile protokol ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaret etti

Yeni Dünya Vakfı’ndan Başkan Ekrem Yüce’ye ziyaret

Yaptığı çalışma ve projelerle adından sıkça söz ettiren Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile protokol ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaret etti. Vakıf çalışmaları ve ileride yapılacak projelerin detayları hakkında bilgi paylaşımı yapan Başkan Şahin Karaaslan, Erenler Yaşam Merkezi’nde hizmet verecek olan Kitap Kafe hakkında detaylı bilgiler verdi.

YÜCE: ‘’Yakından takip ediyorum’’

 “Yapılan çalışmalar ile büyük işlere imza atıldığını ve tamamlanacak projeler ile çok güzel hizmetlere vesile olacağını şimdiden görebiliyorum. Yeni Dünya Vakfı’nı yakından takip ediyorum” ifadelerini kullanan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, başta Şube Başkanı Şahin Karaaslan olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerine başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

KARASLAN ‘’Azim ve Gayretle; Yeni Bir Dünya İçin Çalışıyoruz’’

Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “ inşallah hayata geçireceğimiz projeler ile şehrimize ülkemize ve ülkemiz evlatlarına faydalı olur. Bu noktada ilk günkü azim ve gayretle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeni Dünya Vakfı olarak şimdiye kadar yürütmüş olduğumuz faaliyetlerimize ek olarak, hayata geçireceğimiz Kitap Kafe projemiz olacak. Burada öğrencilerimiz hem ilmi ve hem de fenni araştırmalarını ve okumalarını yapabilecekler. Ayrıca burada hasbihal odamız mevcuttur. Alanında uzman tecrübeli araştırmacılar, akademisyen hocalarımızın söyleşilerine, konferanslarına katılma imkânı sağlayacaklar. Çağımız en büyük sorunlarından olan aile içi şiddet ve boşanmaların sıklıkla yaşandığı son dönemlerde, bu problemin ele alınması ve çözülmesi noktasında neler yapabiliriz dedik ve çok değerli büyüğümüz ve hocamız aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz Cevat Topkara hocamızın ailelere yönelik konferans vermesi noktasında mutabık kaldık. İnşallah en yakın zamanda duyurusunu yapacağız” şeklinde ifade ederek çalışmalardan bahseden Karaaslan son olarak; “ Rabbim bizleri ümmetin derdi ile dertlenen, bu konuda gece gündüz çalışan kullarından eylesin.”  diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni