Genel
Giriş Tarihi : 08-06-2021 14:26   Güncelleme : 08-06-2021 14:26

YDV Sakarya çalışmalara başladı

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu’nın tensipleriyle YDV Sakarya Şube Başkanlığı görevine getirilen başarılı İşadamı Şahin Karaaslan; ilk yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi

YDV Sakarya çalışmalara başladı

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu’nın tensipleriyle YDV Sakarya Şube Başkanlığı görevine getirilen başarılı İşadamı Şahin Karaaslan; ilk yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi.

Ramada Sakarya Otel’de Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda; yapılan eski çalışmalar gözden geçirilerek, yeni dönemde görev yapacak üyeler ile projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. “Gayret bizden, tevfik Allah’tan. Yeni bir Sakarya için çalışacağız” mesajını yenileyen Karaaslanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Ramada Sakarya Otel Yönetim Kurulu Başkanı, Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyesi YDV Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan; “Sakarya için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İşte Şahin Karaaslan Başkanlığı’ndaki yeni Yönetim

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve Kurucu Şube Başkanı Ali İnci’nin imzasıyla; Şahin Karaaslan Sakarya Şube Başkanlığı’nda bir araya gelen ve içerisinde; Öğretim üyesi, Bürokrat, Eğitimci, Mali Müşavir, Medya, Avukat, Teknisyen, Eczacı, Emekli, Öğrenci ve İşadamlarının da bulunduğu 27 kişilik Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu: “Prof. Dr. Aydın Yılmazer, Abdullah Taha Yıldırım, Beşir Doğrusever, Cemalettin Erdem, Cevat Topkara, Ersin İbil, Hayati Öztürk, Prof. Dr. Haluk Selvi, Prof. Dr. İbrahim Yüksel, İlhan Aydın, Av. Leyla ekmen Epözdemir, Levent Serbes, M. Mesut Gökdemir, Mehmet Gevher, Mustafa Toprak, Osman Aydın, Osman İbrahim Baş, Ömer Kurteş, Özkan Yetim, Sabahattin Aktaş, Sait Dursun, Şeyma Ay, Turgut Yanık, Yakup Kalaycı, Prof. Dr. Yusuf Genç, Yakup Altıntaş ve Ziya Cevherli”

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni