Genel
Giriş Tarihi : 15-02-2021 20:34   Güncelleme : 15-02-2021 20:34

VATAN PARTİSİNDEN YİNELENEN ÇAĞRI:

Amerika’nın kara gücüm dediği PKK Kuzey Irak Gara bölgesinde 13 vatandaşımızı şehit etmiştir

VATAN PARTİSİNDEN YİNELENEN ÇAĞRI:

Amerika’nın kara gücüm dediği PKK Kuzey Irak Gara bölgesinde 13 vatandaşımızı şehit etmiştir. Türkiye’nin teröre karşı mücadelesini başarıya ulaşması için PKK’nın siyasi ayağı olan HDP’nin derhal kapatılması gerekir,

Amerika’nın kara gücüm dediği PKK Kuzey Irak Gara bölgesinde 13 vatandaşımızı şehit etmiştir. Türkiye’nin teröre karşı mücadelesini başarıya ulaşması için PKK’nın siyasi ayağı olan HDP’nin derhal kapatılması gerekir Vatan Partisi 20015 yılından bu yana dört sefer Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısına HDP’nin kapatılması için başvurmuştur. Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin HDP’nin kapatılması için Cumhuriyet Başsavcılığına başvurma hakkı ve yetkisi vardır. HDP, PKK’nın kolu ve bacağıdır. PKK’nın nefes almaması için HDP kapatılmalıdır.

“HDP 6 milyon oy aldı, terörle arasına mesafe koymalıdır,  Kürt yurttaşlarımızı terörize ediyorsunuz" buna benzer söylem ve eylemlerden vazgeçilsin. HDP kapatılsın.

PKK’nın siyasi kolu HDP’nin kapatılmasına karşı mücadele bir turnusol kâğıdıdır bütün partilerin tarafını ortaya çıkarır.

Kemal Ağralı İl Başkanı

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni