Genel
Giriş Tarihi : 24-11-2021 14:43   Güncelleme : 24-11-2021 14:43

Vali Kaldırım LC Haber’i misafir etti

Protokol ziyaretleri kapsamında önemli isimleri ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulunan LC Haber Ekibi, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret etti

Vali Kaldırım LC Haber’i misafir etti

Protokol ziyaretleri kapsamında önemli isimleri ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulunan LC Haber Ekibi, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret etti.

Sakarya’ya değerli katkıları ile bilinen Vali Çetin Oktay Kaldırım, Ajans Başkanı Levent Candan ve beraberindeki Yazı İşleri Müdürü Dilek Binay, Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çaylak, Serdal Rodop, Köşe Yazarı Nuray Okşit’i makamında konuk etti. Ziyarette Muhabir Nedim Ergün Kırımlı da hazır bulundu.

Tanışma faslının ardından ajans çalışmalarını tanıtarak plan ve projelerimizden bahseden ekibimiz, Vali Kaldırım ile Sakarya hakkında bir takım sohbetler gerçekleştirdi. Vali Çetin Oktay Kaldırım, hayata geçirilecek projelerden bahsederek; ‘’ Sakarya tam bir doğa şehri. Çok fazla doğal güzelliğimiz var. Bizim amacımız ve dikkat ettiğimiz en önemli nokta doğaya zarar vermemek. İşi sadece bilen insanlara emanet ediyoruz ’’ Dedi.

LC Haber ilkeli yayın politikalarını anlattı

Basının öneminden bahseden Vali Kaldırım teyit etmeden yayın yapan kurumlardan bahsetti. LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan Basın ilkelerinde en önemli konunun teyit olduğunu vurgulayarak LC Haber Ajansı’nın ilkeli yayın politikalarından bahsetti. Ziyaret sonunda ekibimiz Vali Çetin Oktay Kaldırım’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek LC Haber Ajansı binasına davet etti. Vali Kaldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni