Genel
Giriş Tarihi : 09-08-2021 15:09   Güncelleme : 09-08-2021 15:09

Ünlülerin gözdesi Baytar Steakhouse ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor

Yaratıcı Showlarıyla, sunduğu eşsiz lezzetleriyle Sakarya’dan Dünya’ya açılmak için emin adımlarla ilerleyen Baytar Steakhouse Serdivan Şubesi; ünlü isimleri ağırlamaya devam ederken, önceki günde Serdivan Belediyesi’nin başarılı Başkanı Yusuf Alemdar’ı konuk etti

Ünlülerin gözdesi Baytar Steakhouse ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor

Yaratıcı Showlarıyla, sunduğu eşsiz lezzetleriyle Sakarya’dan Dünya’ya açılmak için emin adımlarla ilerleyen Baytar Steakhouse Serdivan Şubesi; ünlü isimleri ağırlamaya devam ederken, önceki günde Serdivan Belediyesi’nin başarılı Başkanı Yusuf Alemdar’ı konuk etti.

Siyasilerin de uğrak noktası haline geldi

Geçtiğimiz günlerde Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sakarya Belediyesi eski Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Milletvekili ve Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu gibi siyasetçileri ağırlayan Baytar Steakhouse; birçok ünlü isimleri Ferizli’den sonra, Serdivan Şubesi’nde de ağırlamaya devam ediyor.

Ünlü isimler Baytar Steakhouse’da lezzetle ortak noktada buluşuyor

Sektörde rakip tanımayan ve Sakarya’nın Ferizli İlçesi’nde 40 yıldır besicilik yapan İlyas Baytar; 2019 yılında Ferizli’de açtıkları mekânlarından sonra, geçtiğimiz ay Serdivan İlçesi’nde hizmete soktukları ikinci şubelerinde; çocukları Chef Enes Baytar ve Chef Emrecan Baytar; milletvekilinden, belediye başkanına, sanatçısından, sporcusuna, medyasından, siyasetçisine birçok ismi lezzetle ve muhteşem bir görsel şölenle buluşturmaya ve yeteneklerini sergilemeye devam ediyor.

Serdivan’da açılan ikinci şubelerinde Baytar Steakhouse’yi ziyaret eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar; “Pandemi koşullarına rağmen ilçemizde yeni işyerlerinin açılmasını ve istihdamın artmasını önemli görüyoruz. İlçemiz böylesine güzel işyerleriyle değer kazanıyor. Büyük bir marka olma yolunda ilerleyen Baytar Steakhouse’ ye, ilçemize kazandırdığı, böyle güzel ve lezzetli mekân için teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yılların tecrübesini iki oğluyla beraber misafirleriyle paylaşan İlyas Baytar Serdivan 2. Cadde’ de Serdivan Anadolu Lisesi yanında açılan ikinci şubelerinde kendilerini ziyaret eden Serdivan Belediye Başkanı Alemdar’a; “Kıymetli Başkanımız gerçekleştirdiği ziyareti bizi onurlandırdı. İnşallah Baytar Steakhouse olarak yolumuzda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Serdivan ilçemize güzel şeyler katmak için çalışıyoruz. Sayın Başkanımız Yusuf Alemdar beye, ziyaretimize geldiği için tekrardan çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni