Genel
Giriş Tarihi : 27-12-2021 13:59   Güncelleme : 27-12-2021 13:59

Ünlü yazarlar Event Office Organizasyonu ile Azerbaycan’da

Türkiye’de ve Uluslararası arenada kitapları en çok satan yazarlar, Zafer Balkaya ve Togay Tekşen tarafından kurulan Event Office organizasyonu ve Sirab ile Pozitif Hayat seminerleri kapsamında Azerbaycanlı sevenleri ile buluştu

Ünlü yazarlar Event Office Organizasyonu ile Azerbaycan’da

Türkiye’de ve Uluslararası arenada kitapları en çok satan yazarlar, Zafer Balkaya ve Togay Tekşen tarafından kurulan Event Office organizasyonu ve Sirab ile Pozitif Hayat seminerleri kapsamında Azerbaycanlı sevenleri ile buluştu.

Event Office Azerbaycan’da organizasyonlara devam ediyor.  Zafer Balkaya ve Togay Tekşen tarafından kurulan Event Office organizasyonu ve  Sirab ile Pozitif Hayat seminerleri kapsamında Nilgün Bodur, Beyhan Budak, Dr. Ender Saraç ve Ahmet Şerif İzgören Azerbaycanlı okurlarıyla buluştu.

Son kitabı Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim eseri ile satış rekorları kuran yazar Nilgün Bodur, Youtube’da izlenme sayılarını alt üst eden videoları ile Klinik Psikolog Beyhan Budak, kendi alanının en ünlü ve en iyi isimlerinin başında gelen Dr. Ender Saraç ve bugüne kadar sayısız seminerde yüzbinlere dokunan Ahmet Şerif İzgören Bakü’de verdikleri seminerlerle Azerbaycanlı sevenlerine unutulmaz saatler yaşattı.

Tanınmış İsimlerden Geniş Katılım

Her seminer sonrası imza günü düzenleyen yazarlar hayranlarıyla bol bol sohbet ederek fotoğrafta çektirmeyi ihmal etmediler. Bakü’de Nizami Kino Merkezi’nin en büyük salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Milletvekilleri, bürokratlar, ünlüler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Event Office tarafından gelen açıklamada bu tarz seminerlerin devamının geleceği belirtildi.

Beyhan Budak ile Zor zamanlarda Kendimizi iyi hissetmek

13 Kasım da düzenlenen Klinik Psikolog Beyhan Budak ile Zor zamanlarda Kendimizi iyi hissetmek adı altında organize edilen seminerde Stresle Mücadele, Zihinsel virüslerden korunmak için insanlarla etkili iletişim konuları ele alındı. Klinik Psikolog Budak, Katılım sertfikasının verildiği seminerde ‘’Zor zamanlarda kendimizi iyi hissetmek için ne yapmalıyız?’’ sorusuna açıklık getirdi.

Ahmet Şerif İzgören ile Hayata Değer Katmak

Yönetim modelleri, beden dili, liderlik gibi konularda Türkiye’nin en başarılı isimlerinin başında gelen usta isim ve Yazarlar arasında gösterilen Ahmet Şerif İzgören ile Hayata Değer Katmak isimli seminerde; adalet, güven, bilgi, iletişim, motivasyon nitelikleri ele alındı.

Nilgün Bodur ile Doğru Bildiğimiz Hatalar

Ünlü yazar Nilgün Bodur 24 Ekim de düzenlenen Doğru Bildiğimiz Hatalar Seminerinde sevenleriyle buluştu.  Dinleyiciler Nilgün Bodur’dan gerçekleri bir kez daha duyarak farklı bir bakış açısı kazandı.

Ender Saraç ile Sağlıklı Beslenmenin Sırları

Katılım sertifikasının da verildiği seminerde Dr. Ender Saraç; Pandemi sürecinde sağlıklı ve doğal beslenmenin sırları ve kilo kontrolü hakkında bilgiler verirken, Nasıl beslenmeliyiz? Bağışıklığımızı nasıl güçlendirebiliriz? Gibi vatandaşın merak ettiği konulara da açıklık getirdi. Etkinlik sonunda DR. Saraç kitaplarını imzaladı.

Etkinlikler Devam Edecek

Başta Türkiye ve Avrupa’da sayısız kültür/sanat ve eğlence organizasyonlarına imza atan ve son dönemde yoğun bir şekilde Azerbaycan’da etkinlikler gerçekleştiren Event Office tarafından her ay farklı yazarların katılacağı seminerlerde 16 Ocak 2022 tarihinde Klinik Psikolog Esra Ezmeci, 6 Şubat 2022 Hatice Kübra Tongar ve 12 Şubat 2022 tarihinde de başarılı gazeteciler Fulya Öztürk ve Mehmet Akif Ersoy Bakü’de Azerbaycanlı takipçileri ile buluşacak.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni