Genel
Giriş Tarihi : 09-05-2021 17:41   Güncelleme : 09-05-2021 17:41

Ünlü işadamı Gökhan İn’den LC Haber Ajansı’na ziyaret

Fırtına Emlak & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan İn; LC Haber Ajansı’nı ziyaret ederek, Ajans Başkanı Levent Candan’a “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu

Ünlü işadamı Gökhan İn’den LC Haber Ajansı’na ziyaret

Fırtına Emlak & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan İn; LC Haber Ajansı’nı ziyaret ederek, Ajans Başkanı Levent Candan’a “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

İN: “Bizim hep yanımızda olmuştur”
Sakarya’nın tanınmış ve önde gelen emlakçılarından Fırtına Emlak & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan İn; yakın dostu olan Gazeteci Yazar Levent Candan’ı 18 Eylül 2020 tarihinde faaliyete geçirdiği LC Haber Ajansı’ndaki çalışma ofisinde ziyaret etti. Ziyarette sektöründeki çalışmaları hakkında LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan’a bilgi veren Fırtına Emlak & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan İn; “Kendisini gazetecilik mesleğinden dolayı yıllar önce tanıdığım. Bizim sektör ile ilgili çalışmalarında hep yanımızda olmuştur. Mesleğini, kurduğu Haber Ajansı ile sürdürmeye devam eden yakın Dostum Sayın Levent beyi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

CANDAN: “Kendisi her kesimden sevilen kişiliğe sahip”
Ziyaretinden dolayı İşadamı Gökhan İn’e teşekkür eden Gazeteci Levent Candan; “Kişiliği, gizli yaptığı yardımseverliği ve hiçbir ayırım yapmadan ikili ilişkileriyle Sakarya ve çevre illerde her kesimden sevilen Fırtına Emlak sahibi Değerli Dostum Sayın Gökhan beyin ziyareti bizi onure etmiştir. Birçok STK ve iş dünyasında da adı geçen işadamı Gökhan İn; emlak sektöründe büyük atılımlar yapan değerli bir dostumuzdur. Bundan önceki Emlakçılar Odası seçimine son 2 gün kala girmesine rağmen çok bir az oyla seçimi kaybetse bile, tüm sektörün gönlünde taht kurmuştur. Biz bundan sonra da kendisini Sakarya halkına daha iyi hizmet etme noktasında farklı alanlarda görmek istiyoruz. Sayın Gökhan beyin çevresi geniş ve başarılı bir kişiliğe sahip olduğundan bu başarısını daha da arttıracağına inancımız ve güvenimiz tamdır” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni