Manşet
Giriş Tarihi : 07-03-2022 14:37   Güncelleme : 07-03-2022 14:37

TÜRES Sakarya Şubesi’nden Genel Merkeze Ziyaret

TÜRES (Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği) Sakarya Şubesi, 24 Şubat Perşembe günü gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısının ardından İlk faaliyetini gerçekleştirdi

TÜRES Sakarya Şubesi’nden Genel Merkeze Ziyaret

TÜRES (Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği) Sakarya Şubesi, 24 Şubat Perşembe günü gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısının ardından İlk faaliyetini gerçekleştirdi. Şube Başkanı Burak Tan, Yönetim Kurulu’nun eşliğiyle İstanbul’da bulunan TÜRES Genel Merkezi’ne ve Genel Başkan Ramazan Bingöl’e ziyarette bulundu.

Ziyaret boyunca sektöre dair gelişmelerin ve sektörün durumu üzerine istişareler yapılırken Sakarya gastronomisi ve sektöre dair sorunlar odak noktası oldu. Uzun süren toplantıda Sakarya ve Türkiye’de hizmet veren kurumlarla ortaklaşa nasıl hizmet verilebileceği ve sektörde ne tür yeniliklerin meydana gelebileceği üzerinde duruldu.

Türk mutfağının dünyadaki temsilcisi olmak yolunda birlikte ilerleyeceğiz

TÜRES Sakarya Şubesi’nin ilk faaliyetini, genel merkeze yapması dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren Ramazan Bingöl, ‘TÜRES Sakarya Şubesi’nin tüm Yönetim Kurulu ile birlikte ziyarette bulunması bizleri mutlu etti. Başarılar diledik. Sakarya ekibinin kararlılığı, heyecanı ve bilgi birikimlerini görmek beni çok mutlu etti. Sakarya’da güzel işler, önemli faaliyetler gerçekleşeceğine canı gönülden inanıyorum. Türk mutfağının dünyadaki temsilcisi olma yolunda birlikte ilerleteceğiz. Tüm araçlarımızı Sakarya’nın gerçekleştireceği faaliyetler noktasında seferber edeceğiz. Bugün de yeni üyelerimizle tanışmanın ardından sektöre ait belli başlı sorunları dile getirdik, ileriki süreçte çalışmalarımız ve iyileştirmelerimiz bu yönde olacak. Sakarya heyetinin alacağı her kararda yanlarında yer alacak ve destek sağlayacağız.” dedi.

Asıl amacımız sağlam temeller üzerine kurulu bir

yapılanmayla şehrimize ve sektörümüze değer katmak

Ziyaret süresince önemli kararlar alındığı ve samimi bir ziyaret gerçekleştirildiğini belirten Sakarya TÜRES Şube Başkanı Burak Tan, “Genel merkezin ev sahipliği oldukça samimiydi. Şehrimize ait lezzetleri takdim ederek üyelerimizle birlikte kendimizi tanıttık. Ziyaretimizin asıl amacı kendimizi ve şehrimizin gastronomisini tanıtmaktı ancak bu vesile ile sektörün durumunu değerlendirme ve gelişmelerin ne yönde ilerlediğine dair istişare fırsatı yakaladık. Sakarya’nın gastronomisini ve turizm değerlerini geniş şekilde  ele aldık. Ayrıca bir rapor halinde Genel merkeze sunacağız. Genel merkeze olan yakınlığımız bizler için bir ayrıcalık, asıl amacımız sağlam temeller üzerine kurulu bir yapılanmayla şehrimize ve sektörümüze değer katmak. Derneğimiz adına dinamik ve güzel bir başlangıç yaptık. Faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek.” ifadelerinde bulundu.

Genel merkeze samimiyetleri ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz

Sektöre ait birçok değerli ismin bir araya geldiği toplantıda TÜRES Sakarya Şube Başkan Vekili Hasan Alptekin, “Sektörümüz ve şehrimiz adına yıllardır birlikte yol aldığımız arkadaşlarımızla yeni bir adım attık ve akabinde attığımız bu önemli adımda ilk faaliyetimizi gerçekleştirdik. Her alanda sürdürdüğümüz birlik ve beraberliği bu çatı altında da devam ettireceğiz. Sektörümüz için faydalı işler yapacağımıza inanıyorum, enerjimiz oldukça yüksek. Güzel ve verimli geçen bir ziyarette bulunduk, genel merkeze ve Ramazan Bey’e samimiyetlerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor en kısa sürede Ramazan Bey’i ve Genel Merkez’i şehrimizde ağırlamayı planlıyoruz.” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni