Genel
Giriş Tarihi : 24-04-2022 13:21   Güncelleme : 24-04-2022 13:21

Tufan Ailesi İftarda Buluştu

Sakarya'mızın önemli firmalarından, üretim hedeflerini başarıyla yürütüp faaliyet gösteren, istihdam sağlayan kurumsal firma olarak dikkat çeken Tufan Baharat ailesi iftar da bir araya geldi

Tufan Ailesi İftarda Buluştu

Sakarya'mızın önemli firmalarından, üretim hedeflerini başarıyla yürütüp faaliyet gösteren, istihdam sağlayan kurumsal firma olarak dikkat çeken Tufan Baharat ailesi iftar da bir araya geldi.

Manevi atmosferin yoğun yaşandığı mübarek Ramazan Ay'ında, Tufan Baharat ailesi, Hacı Arif Lokantasında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş'da yakın dostu Tufan Baharat firma sahibi Orhan Tufan'ı yalnız bırakmadı. Sakarya'da üretim, istihdam hedeflerine birbir ulaşan Tufan Baharat ailesi iftarda bir araya gelerek kaynaştı. Oruçlar açıldı ve dualar edildi. Koyu sohbetler eşliğinde açılan iftarlar ve yapılan dualarla birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Sakaryaspor eski yöneticilerinden olan Orhan Tufan," Tufan Baharat aile şirketi olarak sektöründe önemli bir firma olmanın haklı gururunu yaşıyor ve ailenin 3. nesli olarak firmayı hedeflerimiz doğrultusunda gururla daha da ileri taşıyoruz. Yaklaşık 45 ülkeye yaptığı ihracat ile ilimiz başta olmak üzere ülkemiz ekonomisine, istihdamına katkı sağlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Birlik ve beraberlikte, sağlık ve huzur dolu nice Ramazan Ay'larında buluşmayı Allah nasip eder inşallah." dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni