Genel
Giriş Tarihi : 24-10-2021 12:32   Güncelleme : 24-10-2021 12:32

TOBB öğrencilerinin başarıları törenle kutlandı

Geçtiğimiz Günlerde düzenlenen ve Serdivan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek içecek Hizmetleri bölümü öğrencilerinin katıldığı, Gastroafyon 3

TOBB öğrencilerinin başarıları törenle kutlandı

Geçtiğimiz Günlerde düzenlenen ve Serdivan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek içecek Hizmetleri bölümü öğrencilerinin katıldığı, Gastroafyon 3. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivalinde Tatlı kategorisinde İncir Tatlısı ile Rabia Kullen gümüş madalya, Karakuş tatlısı ile Betül Fındık bronz madalya almıştı.  Ana Yemek kategorisinde ise Sakarya Mutfağından Tirit ile Büşra Karaman Bronz madalya almaya hak kazanmıştı.

Yarışmada derece kazanan öğrenciler için okulları TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde okul idaresi tarafından bir tören düzenlendi. Öğrencilere hediyelerinin verildiği törende; okul öğretmenleri Sevgi Cici, Ayşen Durmaz, Tuğba Kaya Kuştaş, okul aile birliği Başkanı Mustafa Çaylak ve Okul aile birliği başkan yardımcısı Gülşah Özbek ve yönetim kurulu hazır bulundu. Öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmenleri gururlu olduklarını ifade etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni