Genel
Giriş Tarihi : 29-11-2021 13:54   Güncelleme : 29-11-2021 13:54

Tekvando şampiyonu Tekin, madalyasını Başkan Aygündüz’e getirdi

Portekiz’de düzenlenen Tekvando şampiyonasında Avrupa şampiyonu olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil eden İlkay Tekin, şampiyonluk madalyasını Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz’e getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti

Tekvando şampiyonu Tekin, madalyasını Başkan Aygündüz’e getirdi

Portekiz’de düzenlenen Tekvando şampiyonasında Avrupa şampiyonu olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil eden İlkay Tekin, şampiyonluk madalyasını Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz’e getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Geçen hafta 17-21 Kasım 2021 tarihinde Portekiz’de düzenlenen Tekvando Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olarak ülkemizi gururlandıran başarılı sporcu İlkay TEKİN, Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonunun Ankara’da bulunan genel merkezine Eskişehir’den gelerek Başkan Türker Aygündüz’e teşekkürlerini iletti. Genel Başkan Aygündüz, şampiyonu kutlayarak başarılarının devamını diledi. Günün anısına milli takımımızın eşofman takımını hediye eden Başkan Aygündüz, ‘’Her zaman çocuklarımızın gençlerimizin yanındayız, tüm illerimizde; il Başkanlarımız, Federasyon Başkanlarımız, ilçe Başkanlarımızla Güçlü Türkiye için çalışıyoruz’’ dedi.

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu genel merkezinden gelen açıklamada; ‘’Şampiyonlarımızı kutluyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

İlkay Tekin Kimdir?

Portekiz düzenlenen Tekvando şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan başarılı sporcu İlkay Tekin, 2017 yılında Tekvando Dünya 3.sü olmuştu. İslam Olimpiyatlarında Dünya üçüncülüğü ve Avrupa Üçüncülüğü bunların yanı sıra Türkiye şampiyonlukları olan Adil Tekin ile evli olan İlkay Tekin, eşi ile Uşak ilinde Beden eğitimi öğretmenliği yapmaktadır.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni