Genel
Giriş Tarihi : 24-08-2021 18:59   Güncelleme : 24-08-2021 18:59

Tecrübeli isim Oğuz Tıkız Yeni Dünya Vakfı’nın başkanlık kadrosunda

İmza attığı başarılı işlerle kendini kanıtlayan Eczacı Oğuz Tıkız Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Gençlik Kolları Başkanlığına atandı

Tecrübeli isim Oğuz Tıkız Yeni Dünya Vakfı’nın başkanlık kadrosunda

İmza attığı başarılı işlerle kendini kanıtlayan Eczacı Oğuz Tıkız Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Gençlik Kolları Başkanlığına atandı. Atandı belgesini Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan'ın elinden alan Tıkız; Başkan ve yönetimine teşekkür ederek iyi dilekleri kabul etti.

Daha önce Ak Parti Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Ak Parti Adapazarı İlçe Başkan Yardımcılığı ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı, Ak Parti Adapazarı İlçe SKM Başkanlığı ve TÜGVA Adapazarı İlçe Teşkilat Başkanı olarak görevlerini layıkıyla yerine yetiren ve birçok proje de yer alan Eczacı Oğuz Tıkız; Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Gençlik Kolları Başkanlığına atanarak Dernek çalışmalarında ve projelerde etkin rol oynayacağını belirtti.

“Fark yaratacağız”

Tecrübeli ve donanımlı yeni Başkan Oğuz Tıkız yaptığı açıklamasında; “ Bu zamana kadar yönetiminde bulunduğum ve üyesi olarak çalışmalar yürüttüğüm birçok kuruluşta her zaman en iyisini yapmak için çalıştım. Bundan sonra da Yeni Dünya Vakfı’mızla birlikte büyümek için görevlendirildim. Derneğimizle Sakarya’da ve ülkemizde fark yaratacağız. Sayın Başkanımız Şahin Karaaslan ve yönetimine beni bu göreve layık buldukları için teşekkür ederim. Allah utandırmasın” İfadelerine yer verdi.

Her zaman daha iyiye

Oğuz Tıkız açıklamasının devamında; “ Yeni Dünya Vakfı ile birlikte çalışmak benim için büyük bir onur. Gençlik kolları ile çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Yeni projeler üstünde çalışmalar yürüteceğiz. En iyisine varana kadar durmayacağız, yorulmayacağız. En yakın zamanda çalışma ve projelerimize başlayıp derneğimizi el birliği ile yukarı taşıyacağız” dedi.

“Vakfımıza büyük katkısı olacak”

Yeni Dünya Vakfı tarafından yapılan açıklamada; “Uzun yıllardır çeşitli kurum ve kuruluşlarda yöneticilik yaparak adından söz ettiren ve güçlü bir yöneticilik anlayışına sahip olan Sakarya’nın önde gelen eczacılarından Oğuz Tıkız Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Gençlik Kolları Başkanlığına atanmıştır. Umuyoruz ki geçmiş tecrübelerinden de yararlanarak vakfımıza önemli katkıları olacaktır. Kendisine yeni görevinin hayırlı, uğurlu olmasını dileriz. Allah işlerinde yardımcısı olsun” denildi.

Aslen Sakarya’lı olan 07.10.1987 doğumlu Oğuz Tıkız; Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olduktan sonra Adapazarı Budaklar mahallesinde açtığı Oğuz Eczanesi ile Sakarya’lılara hizmet vermeye başlamıştı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni