Manşet
Giriş Tarihi : 07-03-2022 17:17   Güncelleme : 07-03-2022 17:17

Talha Çokol, Eskişehirspor'da..

Sakarya'nın Amatör Spor Kulüplerinden olan Tekspor'da yetişen ve Çokol Otomotiv Sahibi Fatih Çokol'un oğlu Hilmi Talha Çokol, gösterdiği başarılı performansın ardından yıldızı parlayarak Eskişehirspor'a transfer oldu

Talha Çokol, Eskişehirspor'da..

Sakarya'nın Amatör Spor Kulüplerinden olan Tekspor'da yetişen ve Çokol Otomotiv Sahibi Fatih Çokol'un oğlu Hilmi Talha Çokol, gösterdiği başarılı performansın ardından yıldızı parlayarak Eskişehirspor'a transfer oldu.

2005 yılı Sakarya doğumlu olan Hilmi Talha, çocuk yaşta başladığı futbol arenasında yeteneği ve başarılı çalışmaları ile birçok kulübün gözdesi oldu.

Eskişehirspor'da ter dökecek

Eskişehirspor kulübü, yakından takip ettiği başarılı futbolcuyu renklerine bağladı.

Futbol hayatına kırmızı siyahlı kulüpte devam edecek olan başarılı forvet Hilmi Talha Çokol, Eskişehirspor'a gelmenin geleceği için önemli bir yeri olacağına inandığını söyleyerek, kendisine inanları hayal kırıklığına uğratmayacağını ve kulübün başarısı için çok çalışacağını söyledi.

Çokol, kendisini yetiştiren ve bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan Tekspor camiası ve hocası Bayram Çolak için şunları kaydetti:

" Tekspor Başkanı Fevzi Çolak ve bende çok büyük emekleri olan Bayram Çolak hocama çok teşekkür ediyorum. Burada çok çalışıp başarılı olacağıma inanıyorum." dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni