Genel
Giriş Tarihi : 28-09-2021 12:39   Güncelleme : 28-09-2021 12:39

Sultanlar Baytar Steakhouse'da ağırlandı

Sakarya'nın gururu Filenin yerli sultanları, Baytar Steakhouse ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi

Sultanlar Baytar Steakhouse'da ağırlandı

Sakarya'nın gururu Filenin yerli sultanları, Baytar Steakhouse ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Sektörde rakip tanımayan ve Sakarya’nın Ferizli İlçesi’nde 40 yıldır besicilik yapan İlyas Baytar; 2019 yılında Ferizli’de açtıkları mekânlarından sonra, Serdivan İlçesi’nde hizmete soktukları ikinci şubelerinde; çocukları Chef Enes Baytar ve Chef Emrecan Baytar; milletvekilinden, belediye başkanına, sanatçısından, sporcusuna, medyasından, siyasetçisine birçok ismi lezzetle ve muhteşem bir görsel şölenle buluşturmaya ve yeteneklerini sergilemeye devam ediyor.

Yaratıcı Showlarıyla, sunduğu eşsiz lezzetleriyle Sakarya’dan Dünya’ya açılmak için emin adımlarla ilerleyen Baytar Steakhouse Serdivan Şubesi; Sakarya AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, teknik heyet ve Filenin yerli sultanlarını Baytar Steakhause' un ev sahipliği ve sponsorluğunda buluşturdu. Chef Emre Baytarın şovları ile geceye renk geldi.

‘’Teşekkürler Baytar Steakhouse Ailesi"

Keyifli ve hoş sohbet bir ortam oluşan yemekte Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek her zaman Kadın Voleybol takımımızın yanında olacağını, destek vermeye devam edeceğini ifade ederek, bu akşam bu birlikteliğin gerçekleşmesini sağlayan Enes ve Emre Baytar'a teşekkür etti.

Başkan Ömer Bektaş, kızların büyük başarısına övgüyle söz ederken şehirden kadına ve Türk sporuna destek beklediklerini ifade etti. Ayrıca başkan Bektaş’ta her zaman yanlarında olan "Teşekkürler Baytar Steakhause Ailesi" diyerek ilgili firmayı da örnek gösterdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni