Genel
Giriş Tarihi : 17-03-2021 15:24   Güncelleme : 17-03-2021 15:24

Sokak hayvanlarına da duyarlı Dost Petshop; hizmette

Agora AVM yanında 2 katlı 400 metre kare alanda hizmete giren Dost Petshop; süs balığı, muhabbet kuşu, papağan türleri ile canlı kedi, köpek ve mamaları ile malzemelerini Sakaryalıların beğenisine sunuyor

Sokak hayvanlarına da duyarlı Dost Petshop; hizmette

Agora AVM yanında 2 katlı 400 metre kare alanda hizmete giren Dost Petshop; süs balığı, muhabbet kuşu, papağan türleri ile canlı kedi, köpek ve mamaları ile malzemelerini Sakaryalıların beğenisine sunuyor. Evcil hayvanlarda sahiplenme fikri ile yola çıkan Ebru Şimsek ve Tanju Coşkun; bu fikirden yola çıkarak kaliteli ve uygun ürün yelpazesi ile Sakarya’ya güzel hizmetler vermeye başladı.

Sakarya’da Uzman estetiysen ve Güzellik Salonu sahibi Ebru Şimsek ile kendi petshop sektöründe uzman ve tanınan ismi Tanju Coşkun ortaklığında açılan, Dost Petshop adını verdikleri Sakarya’nın en büyük showroomunu, hayvan severlerin beğenisine kazandırdı. 100’den fazla balık çeşidinin, tüm muhabbet kuşu ve türlerinin, Sevda (Cennet), Kırmızı Brezilya, Pakistan, Jako, Ara Macaw gibi Papağan türleri ile canlı kedi ve köpek türleri bulunuyor.

Doğum günü ve işyerleri için şık canlı hediyeler

Doğum günü ve işyerleri için şık canlı hediye hizmeti de sunduklarını belirten; Dost Petshop Ekibinden Gökmen Ulutürk; “Ufacık bir çocuğumuz da gelse ona Japon veya Beta Balığı bile verip hayvan sevgisini aşılayabiliyoruz. Ya da profesyonel bitki akvaryumu kurmak isteyen arkadaşımız da gelse ona yardımcı oluyoruz. Mağazamızda her renk, Akvaryum çeşitleri, hatta çok güzel bir kapalı sistem akvaryumlarımız da hazır akvaryum setlerimiz de mevcut. Doğum günü kutlamasına veya bir işyerine “hayırlı olsun” ziyaretine gidecek kişiler için de hediye seçeneklerimiz de bulunmaktadır. Küçük masaüstüne konulabilecek içinde Beta, Japon veya süs balıkları olmak üzere akvaryum çeşitlerimiz mevcuttur” dedi.

Hayvan Dost’u Petshop

Ulutürk açıklamasına şöyle devam etti: “Şimdi bizim burada Sokak hayvanları ile ilgili birçok çalışmalarımız var. Mağazamıza açmadan ve açtığımız ilk günden beri kedi köpeklerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sokak hayvanlarıyla, onlarla elimizden geldiği kadar firmamızın yetebildiği kadar çuval mamalarla hem hayvan sever dostlarımıza yardımcı olmaya çalışıyor, hem sokaktaki köpeklere mama kendimiz dağıtabileceğimiz kadar dağıtıyoruz. Aynı zamanda belediye ve büyük firmalara da isteğe göre hizmet sağlayabiliyoruz. Makam ve işyerlerine, isteğe göre profesyonel akvaryum kurma işlemimiz var. Tatlı su, tuzlu su gibi deniz akvaryumu da kurabilme potansiyeline sahibiz.  Burada; bütün kedi, köpek, balık ve kuş çeşitlerine hitap eden mama ve malzemelerimiz mevcut olup, yakında gelecek süs köpeklerimiz ile de onları sahiplendirmeler de yapacağız.”

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni