Manşet
Giriş Tarihi : 08-03-2022 11:25   Güncelleme : 08-03-2022 11:25

Siyasette Boş Vaatlere Yer Yok...

BBP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı, ekip olarak LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti

Siyasette Boş Vaatlere Yer Yok...

BBP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı, ekip olarak LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Mümkün olduğu müddetçe parti politikaları ile kendilerini ifşa ettiklerini kaydeden BBP Sakarya Kadın Kolları Başkanı Sevda Dadaş, çalışma ve projeler hakkında bilgiler paylaştı.

Başkan Sevda Dadaş, ''insanların sizin yaptıklarınızdan haberdar olmalarını istiyorsanız afişe etmelisiniz" diyerek başladığı konuşmasında, söz konusu ziyaretlerin çok önemli bir yer teşkil ettiğine ilişkin vurgu yaptı.

Dadaş, kadınların siyasi arenada yeterli seviyede olmadıklarını belirterek, " Siyaset karmaşık bir iş, bu sebeple özellikle kadınlar uğraşmak veya bulaşmak istemiyorlar. Durumun böyle olmadığını kendilerine mümkün mertebe anlatma gayretinde oluyoruz. " dedi.

Ev toplantıları başlatacağız

Partiye üye kazandırmak için çok çalıştıklarını ifade eden Dadaş, fırsat buldukça kontak kurup Büyük Birlik Partisi ve politikaları hakkında bilgiler aktardığını belirterek, " Cumhur ittifakından yana olduğumuz için bir takım tepkiler alıyoruz. Biz, BBP'nin farklı bir nefes getirecek şekilde farkını anlatmaya çalışıyoruz. " diye konuştu.

İnsanlar politik davranıyorlar

Hayatın genel akışı içinde politik davranışlar olduğunu kaydeden Başkan Sevda Dadaş, insanların siyasi arenaya adım atmalarında çoğunlukla çıkar gözettiklerinin altını çizdi.

'Yer ve zamanı geldiğinde, kadın kolları olarak masaya yumruk vurmayı da çok iyi biliriz' diyen Dadaş, "  Biz nasıl hâl ve hareketlerimize dikkat ediyorsak, herkes dikkat etmeli. BBP içinde çok iyi dayanışma içindeyiz. Saygı ve sevgi çerçevesinde birbirimize yardım ediyoruz ve kadınlar için özellikle ne gerekliyse düşünüyor ve hayata geçirmenin gayretinde oluyoruz."

Parti olarak eksiklerinin olduğunu fakat bunları insanların görüşlerini alıp iyi bir şekilde değerlendirip çözümlemeye çalıştıklarını belirten Dadaş, " Kimse siyasetçi olarak dünyaya gelmiyor. Eğer biraz düşünme yetiniz, vizyon ve bir tutam da özgüveniz varsa, her şey kendiliğinden çok güzel olabiliyor. Kaliteli oluşumlarda kaliteli insanların olması gerektiğini düşünüyorum, bizler de bu doğrultuda ilerliyoruz. Çok şükür iyi bir çizgimiz var."

Her şeyin bir bedeli var

Kendini geliştirmek ve etkinliklerde rol almak isteyen herkesi BBP'ne davet eden Sevda Dadaş, " Herkes Büyük Birlik Partisi'nde aradığını bulabilir. Partimizin en önemli tarafı belirgin bir kırmızı çizgisinin olmasıdır. Biz milli duyguları çok yüksek olan insanlarız. Kadın Kolları Başkanı olduğumdan bu yana hafta sonları dahi çalıştım. Bu amaç uğruna hepimiz bir takım bedeller ödeyebiliyoruz."

Herkes işini düzgün yapsın

Siyasi partilerin kendilerine göre izlediği bir politika ve yol çizdiğini kaydeden Dadaş, mümkün oldukça olumsuz konuşmamaya gayret ettiklerini belirterek, " Diğer siyasi partilere saygı duyuyoruz. Bizim amacımız kendi çizgimizi, partimizin politikalarını insanlara anlatmak ve aktarabilmek. Bunu yaparken diğer siyasi partileri karalamak veya kötülemek gibi bir düşüncemiz yok. Biz kendi işimizi en iyi şekilde yapabilmenin gayretindeyiz, kimseyle polemiğe girmek istemiyoruz."

İnsanlara boş vaatler verilmemeli

Yapmak üzere olacakları sosyal etkinliklere bir hafta öncesinden karar verdiklerini ve çok iyi organize olduklarını belirten Dadaş, "insanlara yapılmayacak veya yapamayacağımız vaatlerde bulunup umut vermemeliyiz. İnsanları her şeyden evvel yanıltmamalıyız. Sakarya’da Büyük Birlik Partisi emin ellerdedir. İlçe kadın kollarını kurmamız lazım. İlçelerimizde mevcut kadınlar var fakat onlara önderlik edecek kimse yok. Bizler gibi donanımlı kadınları bulacağız ve  ilçe kadın kollarımızı da kurduğumuz zaman her şey daha güzel olacak inşallah" dedi.

BBP ve Kadın Kolları Başkanlığı olarak tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutlayan Başkan Sevda Dadaş, son olarak kitap okumanın önemine vurgu yaparak, hediye seçimlerinin kitaplardan yana olmasının çok daha anlamlı olacağını söyledi.

LC Haber Ajansı imtiyaz sahibi gazeteci Levent Candan, ziyaretleri için BBP Kadın Kolları Başkanı Sevda Dadaş'a çok teşekkür ederek, LC Haber Ajansı olarak tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni