Genel
Giriş Tarihi : 30-12-2021 14:37   Güncelleme : 30-12-2021 14:37

Satranç ustası Berkay Çelik LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Avrupa Satranç Şampiyonu Berkay Çelik LC Haber’in misafiri oldu

Satranç ustası Berkay Çelik LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Avrupa Satranç Şampiyonu Berkay Çelik LC Haber’in misafiri oldu.

Yunanistan'da 16-26 Ekim tarihlerinde düzenlenen Dünya Amatörler Satranç Şampiyonası'nda kazandığı gümüş madalya ile Sakarya’yı gururlandıran milli sporcu Berkay Çelik LC Haber Ajansı'na ziyarette bulundu.

Çelik LC Haber Ajansını yakından takip ettiğini ve tarafsız yayın anlayışını olumlu bularak beğendiğini belirtirken Gazeteci&Yazar Levent Candan ise ajans olarak hedefledikleri plan ve projelerinden bahsetti.

Milli satranç oyuncusu Berkay Çelik, gelecek yıl ekim ayında Malta'da düzenlenmesi planlanan Dünya Şampiyonası'nda tüm rakiplerini mat ederek altın madalyayı Türkiye'ye getirmeyi hedeflediğini belirtti.

Ziyaretten memnuniyet duyarak çok mutlu olan Candan ise konuşmasında ‘’Türkiye ve Sakarya’yı çok güzel temsil eden milli gururumuz Berkay Çelik’e çok teşekkür ederim. Dünya şampiyonu olması en büyük dileğimiz. Ajansımız için sarfettiği güzel ve anlam dolu sözler için kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz işimizi en şekilde sürdürmenin gayretinde olacağız. Sayın Çelik'in başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni