Genel
Giriş Tarihi : 22-03-2021 20:24   Güncelleme : 22-03-2021 20:24

SATPAZ’dan LC Haber Ajansı’na ziyaret

Beşuzzi Yönetim Kurulu eski Başkanı, Genç MÜSİAD Sakarya Yönetim Kurulu eski Üyesi, SATPAZ Yönetim Kurulu Başkanı Sapancalı genç İş İnsanı Çetin Vuraloğlu; LC Haber Ajansı’nı ziyaret ederek, Ajans Başkanı Levent Candan’a çalışmaları ve hayata geçirmeyi planladığı projeleri hakkında detaylı bilgi verdi

SATPAZ’dan LC Haber Ajansı’na ziyaret

Beşuzzi Yönetim Kurulu eski Başkanı, Genç MÜSİAD Sakarya Yönetim Kurulu eski Üyesi, SATPAZ Yönetim Kurulu Başkanı Sapancalı genç İş İnsanı Çetin Vuraloğlu; LC Haber Ajansı’nı ziyaret ederek, Ajans Başkanı Levent Candan’a çalışmaları ve hayata geçirmeyi planladığı projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

VURALOĞLU: “SATPAZ olarak her zaman yanındayız”

Ziyaretinde LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan’a Sakarya’ya kazandırdığı haber ajansı ve yeni bir internet sitesi için “hayırlı olsun” dileklerinde bulunan SATPAZ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Vuraloğlu; “Yıllardır gazetecilik mesleği içerisinde bulunan ve kendisini MÜSİAD Sakarya Şubesi Basın Danışmanlığı yaptığı döneminden tanımaktan onur duyduğum değerli dostumuz Sayın Levent Candan beye çıktığı bu yolda başarılarının devamını dileriz. Biz SATPAZ olarak her zaman LC haber Ajansı’nın yanındayız” diyerek, başarılarının devamını dileriz.

CANDAN: “Başarısını daha da çok kanıtlayacağından şüphemiz yoktur”

SATPAZ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Vuraloğlu’nun anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür eden LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan; “Kendisini tanıdığım günden beri, her zaman işine severek yapan ve yatırımları ile ileriye doğru giden değerli Dostum Çetin Vuraloğlu beye yeni şirketi olan SATPAZ’dan dolayı tebrik ediyoruz. Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi’ndeki yöneticiliği zamanında beraber çok zaman harcadık. Başarısını kurduğu Türkiye’nin en büyük pasta fabrikası olan Beşuzzi ile sürdürerek, Dünya’nın birçok ülkesinde başarısını kanıtladı. Buradan daha sonra belirli nedenlerden dolayı bu şirketini tüm Dünya’ya Türkiye’den üretim yapan üretimde basit eksikliği olan firmadan ürünü alıp Dünya’ya satmaya başarmak üzere kurulan SATPAZ’a çevirmiştir. Sayın Çetin Vuraloğlu Bey bir şirketle birlikte; başarısını daha da çok kanıtlayacağından şüphemiz yoktur” dedi.

Şirketin onursal başkanı 15 Temmuz Gazisi

2012 yılında dondurulmuş gıda sektörünü kurarak, Türkiye’nin en büyük pasta fabrikasını inşa ettik daha sonra belirli nedenlerden dolayı organizasyonunu danışmanlık şirketine çeviren Çetin Vuraloğlu; kurduğu SATPAZ Satış Pazarlama Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlık görevini sürdürmeye devam ediyor. Deneyimli ekibi ve dışarıdan şirketleri için çalışan personellere de sahip olan SATPAZ; Türkiye’nin önde gelen firmalarının birçok alanında partnerlik yaparken, bünyelerinde Türkiye için 15 Temmuz Darbe girişimi esnasında ayağını feda eden Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Başdanışmanı, Başbakanlık Engelliler eski Danışmanı ‘15 Temmuz Gazisi’ şirketin onursal başkanı ile çalışmalarını yürütüyor.

SATPAZ nedir? SATPAZ hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Vuraloğlu; “SATPAZ A.Ş 2016 Yılı İstanbul merkezli bir kuruluştur ve SATPAZ Türkiye’nin en saygın şirketlerinden biridir. İstanbul da 2016 yılında kurulduğunda bütün Dünya’ya Türkiye’den üretim yapan üretimde basit eksikliği olan firmadan ürünü alıp Dünya’ya satmaya başarmak üzere kurulan bir şirkettir ve perakendeci için önde gelen bir tedarikçidir. Satış pazarlama şirketi mantığı şu şekilde çalışır; ‘Üreticiler ve Tüketicileri bir araya getirir’, üreticiler ve tüketicileri bir araya getirdiğinden komisyonunu alır ve bu mantıkta çalışır. SATPAZ A.Ş ne yapmıştır bugüne kadar? 30’a yakın ülkeye ihracat yapmıştır. Burada kıtaları aşılmamayı düşünen ve ürün gönderen Ortadoğu’nun birçok ülkesini Avrupa ya ürün sevk eden danışman firmadır. Türkiye içerisinde birçok konuda danışmanlık yapabiliyor ve birçok alanda danışmanlıklarını ve hünerlerini sergileyebiliyor. Güçlü bölgesel dağıtım ağını üstün teknolojilerle birleştiren Satpaz, hammadde, yarı mamul ve tüketiciye sunarak ortaklarına önemli avantaj üretebiliyor.  Tek sipariş ve tek sipariş ile tedarik etme fırsatı ve konforu sunuyor. Fabrika kurulumunda atıyorum bir yatırımcı geldi fabrika kuracak, fabrika kurulumdan arsa alımından tut, deneme olan ilişkilerden tut, sıkıntıların ve sorunların çözümüne kadar teşviklerinden tut, hibelere kadar birçok alanda çalışmış olduğumuz bir ekibimiz var toplamda 15’e yakın çalışanımız var ekibin içerisinde bu ekip hem yurtdışı hem de yurtiçinde çalışmalar yapıyor, yurtiçinde çalışılan ekibimiz ürün’ün tedarik’inde bulunan, yurtdışında çalışan ekibimiz ise ürün’ün satışında bulunan bir ekibimiz. Fabrika kurulumunda da farklı bir ekibimiz yer almaktadır. Ulusal ve Uluslararası tüm belgelerin hepsini alabilmesi için çalışan bir ekibimiz var. Bunların hepsini organize edecek bir yönetim şemamız var bu şema içerisinde çalışmalar yapıyoruz ve bir işin mutlaka sonucunu en kısa sırada görmek istiyoruz, süre içerisinde görmek istiyoruz bunun içinde satış pazarlama şirketini kurarken satışın Sat’ı pazarlamanın Paz’ı kısaltılmıştır. Satpaz’ın işte bir işte biz hep hızlı hareket etmemiz içinde güzel bir slogan bulduk.”

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni