Genel
Giriş Tarihi : 29-06-2020 21:33   Güncelleme : 29-06-2020 21:33

Sakarya’nın markası Kuban; “Emniyet Güçleri”ni de ödüllendirdi

Cefakar sağlık çalışanların ardından yine cefakarca çalışan Emniyet Güçleri de Kuban Kuyumculuğun kazananları oldu

Sakarya’nın markası Kuban; “Emniyet Güçleri”ni de ödüllendirdi

Cefakar sağlık çalışanların ardından yine cefakarca çalışan Emniyet Güçleri de Kuban Kuyumculuğun kazananları oldu. Pandemi döneminde kendi sağlıklarını hiçe sayarak camla başla insanlık için özverili şekilde çalışan Sağlık Personellerine çekilişle '30 Baget Yüzük' hediye ederek gönüllere taht kuran Kuban Kuyumculuk şimdide Emniyet Güçleri personeline yönelik çekiliş düzenledi. Kazananlar belirlendi ve çerçeveli altın bileklikleri de teslim edildi.

Sakarya'nın önde gelen, Kocaeli Özdilek Avm, Eskişehir Özdilek Avm, Bursa ÖzdilekPark Avm ve Yalova Star Avm illerinde de bayileri bulunan Kuban Gold Kuyumculuk tarafından Kuban Aşkına diyerek; başlattığı ve İkincisini de Polis, Asker, Bekçi, Zabıta ve Güvenlikçilerden oluşan Güvenlik Güçleri için düzendiği Gerçek Dünya Kahramanları çekilişini gerçekleştirdi.

Sağlık Çalışanlarına verdiği destekle, “Gerçek Dünya Kahramanları kampanyasını başlatan Kamil Kanar Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndaki ve Esma Büşra Bak Mağazalar Müdürlüğü’ndeki Kuban Gold; devam ettiği 2. kampanya ile Türkiye'nin bir çok ilinden Kuban Gold İnstegram hesabından çekilişe katılan yaklaşık 10 bin 54 kişi arasından çekiliş yapıldı. 20 şanslı kişinin belirlendiği çekilişte, canlı yayında yoğun istek üzerine bu rakam 32'ye çıkarılararak, hediye yağmuruna tutuldu. Çekilişte ayrıca 3 özel ödül de verildi. Büyük heyecanlı geçen çekilişi canlı yayından izleyen güvenlik güçleri; yazdıkları yorumlarla heyacana ortak oldu.

Emniyet Güçlerimize" teşekkürü bir borç bildik!" sloganıyla yapılan çekiliş sonrasında; şanslı 35 'Polis, Asker, Zabıta, Bekçi ve Güvenlik Görevlisi'  'Çerçeveli Bileklik' sahibi oldu. Sosyal sorumluluk çerçevesinde Sağlık çalışanlarının ardından Eömşyet Güçlerine yönelik yapılan bu sosyal aktivite ve hediyelerle onların yanında olduklarını bir kez daha göstererek tüm sektörlere de örnek teşkil etti. Başlatılan bu kıvılcımın korlanarak devam etmesi dileğimizle...

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni