Genel
Giriş Tarihi : 30-01-2021 22:33   Güncelleme : 30-01-2021 22:33

Sakarya’nın gururu Özada Sigorta, Türkiye 1. oldu...

200 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde faaliyet gösteren 1863 yılında İstanbul’da faaliyetlerine başlayan Türkiye’nin ilk sigorta şirketi Generali’nin 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da en büyük acentesi Sakarya’nın ulusal sigorta markası Özada Sigorta oldu

Sakarya’nın gururu Özada Sigorta, Türkiye 1. oldu...

200 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde faaliyet gösteren 1863 yılında İstanbul’da faaliyetlerine başlayan Türkiye’nin ilk sigorta şirketi Generali’nin 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da en büyük acentesi Sakarya’nın ulusal sigorta markası Özada Sigorta oldu.

Generali Sigorta CEO’su ‘Sylvain Ducros tebrik etti
Generali Sigorta CEO’su Sylvain Ducros, Sakarya’nın ulusal sigorta markası Özada sigorta’nın Genel Müdürü Cüneyt Demir’i pandemi koşullarına rağmen elde ettikleri başarıyı kutlayan bir tebrik mesajı yayınladı. Generali sigorta ‘nın en büyük iş ortakları olan Özada Sigorta’ya desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

"Sigorta sektörün önemli bir markasıyız"
Özada Sigorta Genel Müdürü Cüneyt Demir; “Tüm zor koşullara rağmen 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılı sonunda Sakarya firması olarak Türkiye’nin en büyüğü olduğumuzu tescil ettirdik. 17 yıldır güvenilir hizmet anlayışımızın sonuçlarını alıyoruz. Hizmet kalitemize Sakarya başta olmak üzere tüm Türkiye’den ciddi anlamda bir memnuniyet ve talep var. Ülkemizin 81 vilayetinde kurumsal ve bireysel sigortalılarımız var. 200 yıldır Sigorta tecrübesi olan bir Küresel Sigorta markasının en büyük temsilcisiyiz. 2021 yılında ‘Güven Herşeydir’ sloganımızla çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Kurumsal müşterilerimiz ve bilinçli sigortalılar güvenilir geçmişi olan Sigorta şirketleri ile çalışmak istiyorlar bu bize inanılmaz bir güç sağlıyor. Fiyatın her şey olmadığını Sakaryalılar çok iyi biliyor. Önemli olan hizmet kalitesi ve hasar ödeme gücüdür. Tüm Sigortalılarımız Türk Sigortacılık tarihinin en büyük hasarını ödeyen Generali grubunun güvenini hissediyor” dedi.

Cüneyt DEMİR”Sakarya şehrine katkımız devam edecek”
Generali ‘nin 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da en büyük acentesi Sakarya’nın ulusal sigorta markası Özada sigorta olarak haklı gururunu yaşayan Genel Müdür Cüneyt Demir; duygularını şöyle dile getirdi: “Sakarya’nın 1.Lig ‘de mücadele eden tek spor kulübü olan Generali Sigorta Sakarya Bayan Voleybol Spor olmak üzere sosyal sorumluluk projeleri şehrimize desteğimiz artarak devam edecektir. Sakarya halkının Generali markasına verdiği destek bizi her anlamda güçlü kılıyor. Umarım şampiyonluk hedefi ile başladığımız maddi ve manevi desteğimiz ile Sakarya’nın Sultanları başarılı bir sezon sonunda kupanın şehrimize gelmesini sağlayacaktır” dedi.
LC Haber Ajansı / Levent CANDAN

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni