Genel
Giriş Tarihi : 12-10-2021 16:51   Güncelleme : 12-10-2021 16:51

Sakarya’da Balığın tek adresi ‘’Bizum Balıkçı’’

Pandeminin hayatımıza girmesi ile birlikte vatandaş hayat kalitesine daha çok dikkat etmeye ve besin seçerken sağlıklı tercihler yapmaya yöneldi

Sakarya’da Balığın tek adresi ‘’Bizum Balıkçı’’

Pandeminin hayatımıza girmesi ile birlikte vatandaş hayat kalitesine daha çok dikkat etmeye ve besin seçerken sağlıklı tercihler yapmaya yöneldi. Hem sağlıklı hem lezzetli balığa olan ilgi ise git gide artıyor. Sakarya’da balıkçılık denildiğinde akla gelen ilk isim Bizum Balıkçı olacak.

Bizum Balıkçı İşletme sahibi Murat konakçı LC Haber Ekibini Akşam yemeğinde ağırladı.

İstavrit tava, ızgara palamut, hamsi tava, levrek, çipura ve birçok balık çeşidinin bulunduğu Bizum Balıkçı işletme sahibi Murat Konakçı verdiği balık ziyafetinde marifetli parmaklarını konuşturdu.

Bizum Balıkçı, Sakarya’da balığın dile geldiği yer.  Erenler Yazılı Köyünün meşhur balıkçısı hem pişirilen balığın lezzeti ve kalitesi ile hem de duvarlarda bulunan esprili grafiti çalışmaları ile dikkat çekiyor.LC Haber Ekibini misafir eden işletme sahibi Konakçı LC Haber’den tam not aldı.

Birçok lezzetli balık çeşidinin ikram edildiği geceye LC Haber ailesinden; Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan, Yazı İşleri Müdürü Dilek Binay, Görsel Koordinatör Münevver Yıldız Çalış ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Serdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Çaylak ve oğlu Samet Çaylak, Ulu Cami Dernek Başkanı Harun  Şahan katılım sağladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni