Genel
Giriş Tarihi : 10-11-2021 17:14   Güncelleme : 10-11-2021 17:14

Sakarya Web TV açıldı

Sakarya’dan Haber bünyesinde bulunan Sakarya WEB TV

Sakarya Web TV açıldı

Sakarya’dan Haber bünyesinde bulunan Sakarya WEB TV. Hendek Protokolünün katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Hendek Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İyi Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek esnaf odası başkanı Mehmet Demirel, Ziraat odası başkanı Hayri Duran, Hendek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı,  Ak Parti kurucu İlçe Başkanı Şenay Sakal. Önceki Dönem Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, Hendek Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, Deva partisi Hendek ilçe başkanı Emre Taşkın, Hendek AK Parti Meclis Üyeleri Hamit Canlı, Hamit İsmailoğlu ve MHP Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, Fatih Sunman, Hendek Kızılay Şube Başkanı Sami Bağdatlı, Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı ve Katlıpazar yeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir, LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan, Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli  STK temsilcileri, yerel basın temsilcileri ve vatandaşalar geniş  katılım gösterdi. SATSO başkanı Akgün Altuğ, açılışa çelenk gönderdi.

Açılış Kurdelesi kesiminden önce Hendek Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Şenay Sakal bir konuşma yaptı. Sakal konuşmasında ''böyle mekânları ilçemize kazandırdığınız için teşekkür ediyorum, İlçemiz Hendek’in gelişimi açısından yerel basın çok önemli bu önemli, canlı yayınlarla basınımızın İlçemizde olması bizleri bir noktadan daha iyi yerlere getirir'' diye düşünüyorum dedi.

Ardından sözü alan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Yaptığı Konuşmada ‘’Hendek Meydanında hayatı geçmiş büyüklerimin yanında bunu söylemek doğru değil ama benimde 50 yılımın 45 yılı Hendek Meydanda geçti. Dolayısıyla bu çarşının bütün halini biliyorum, Ahmet Köse abim çocukluğumdan beri burada kendisini sektörel anlamda yetiştirenlerden birisi, bu sektöre belki orkestracı olarak başladı, sonra orkestracılığın yavaşladığı dönemlerde kaset ve cd video kayıt yaparak sektörel anlamda kendini geliştiren ender insanlardan birisi. Herkes diyebilir ki belki basın mensubu olarak daha yeni bir hayatı var denebilir, bana göre değil o süreçlerin hepsini tamamlayıp sektöründe en eskilerinden olduğuna ben şahidim''  Başkan Babaoğlu sözlerinin devamında bu manada Hem Basına hem müzik sektörüne hem de zaman zaman farklı ticaretleri ile sektöre yön veren Ahmet Köse abimize teşekkür ediyorum.

Fotoğraf çekip altına iki satır yazıyla işi bitireyim dememiş kendi kısıtlı imkânları ile bir stüdyo oluşturmuş, herkesin kendisini ifade edeceği belki de ticaretine siyasetine yön vereceği bir yön oluşturmuş, kendisini kutluyorum tebrik ediyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından Emekli müezzin Mustafa hocanın dua etmesinin ardından kurdele kesilerek Sakarya'dan WebTV Haber sitesi kapılarını misafirlerine açtı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni