Genel
Giriş Tarihi : 23-03-2022 17:03   Güncelleme : 23-03-2022 17:03

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım : Dünyanın en iyisini çıkarmak zorundayız...

"Beyinci İhsan" lakabı ile Sakarya'da tanınan ve şehrin otomotiv sektörü alanında öncü olması ve yaptığı projeleri ile tanınan İhsan Boya, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ı makamında ziyaret etti

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım : Dünyanın en iyisini çıkarmak zorundayız...

"Beyinci İhsan" lakabı ile Sakarya'da tanınan ve şehrin otomotiv sektörü alanında öncü olması ve yaptığı projeleri ile tanınan İhsan Boya, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ı makamında ziyaret etti.

Adaotogarage firma sahibi olan ve Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi Otomotiv Kurul Başkanı İhsan Boya, Gazeteci/Yazar kimliği ile Sakarya'nın yakından tanıdığı başarılı sunucu Özcan Yemiş ve LC Haber Ajansı Genel Koordinatörü Engin Kuvel ile birlikte yapılan valilik ziyaretinde, Sakarya'nın birçok alanda öncülük edeceği projeler konuşuldu.

İmkan verilirse eğer...

Ziyarette söz alan İhsan Boya, 'Slikon Vadisi' gibi teknolojik bir yapıyı Sakarya'ya kazandırabileceklerini belirterek, bunun için yeterli seviye de insan gücü olduğunun altını çizdi.

Otomotiv ve Sanayi alanında bölge de öncü bir şehir olmak için neler yapılması gerektiğine ilişkin bilgiler paylaşan Boya, " Dünya ile teknolojik alanda yarışabilecek potansiyelimiz var. Gençlerimizi bu konular da eğiterek şehrimiz başta olmak üzere ülkemizin geleceği adına çok önemli projeler hazırladık. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bu konularda çalışmaları mevcut, üniversitelerimizin de desteği ile çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum." dedi.

Birlikte daha iyiye...

Çalışma ve projeler hakkında bilgiler veren Özcan Yemiş, aynı zamanda İhsan Boya'nın danışmanlığını da üstlendiğini belirterek, " Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Çalışanın ve emekçinin yanında destek olmanız gerçekten taktire şayan. Biz basın olarak bu konularda ne kadar çok çalıştığınızı ve beraberinde sarfettiğiniz emeklerinizi yakinen görmekteyiz." diye konuştu.

Sakarya bir dünya şehri olma yolunda

Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Çetin Oktay Kaldırım, heyecan verici gelişmeler olarak nitelediği konuşmasında, " Bu söyledikleriniz en az uygulamak kadar önem arzediyor, heyecan duydum. Sakarya ciddi anlamda potansiyel taşıyan bir şehir. Tarım, turizm ve özellikle sanayi alanında büyük gelişmeler yaşayacağımıza inanıyorum ve hangi alanda olursa olsun, şehrin faydasına olacak her projeyi desteklerim." ifadelerini kullandı.

Görüşme sonuna doğru çalışmaları yakından görmek üzere Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ı işyerine davet eden İhsan Boya, verilen sözün ardından kendisine gösterilen ilgi ve alâkalarından dolayı çok teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni