Genel
Giriş Tarihi : 05-05-2022 16:47   Güncelleme : 05-05-2022 16:47

Sakarya Trabzonlular Derneği, Arifiye Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti

Sakarya Trabzonlular Derneği, Arifiye Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan ve aşırı Trabzonspor fanatiği olan Zafer Demirbaş'ı ziyaret ederek Şampiyon Trabzonspor bayrağı hediye etti

Sakarya Trabzonlular Derneği, Arifiye Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti

Sakarya Trabzonlular Derneği, Arifiye Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan ve aşırı Trabzonspor fanatiği olan Zafer Demirbaş'ı ziyaret ederek Şampiyon Trabzonspor bayrağı hediye etti.

Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Fehmi Çelebi, Ramazan ayı münasebetiyle aşırı bir Trabzonspor fanatiği olan Zafer Demirbaş'ın da aralarında bulunduğu Arifiye Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Derneğin Başkan Vekili Musa Kaim, Başkan Yardımcısı Necati Engin Güneş ve Şenel Türkmen ile birlikte gerçekleşen ziyarette Başkan Fehmi Çelebi, " Trabzonspor'a aşırı sevgisi ve fanatikliği olan Zafer Demirbaş'ı ziyaret ettik. Burada Zafer Demirbaş ile birlikte 93 çocuğumuzla beraber bayramlaşma fırsatı bulduk. Ramazan Bayramı münasebetiyle yaptığımız bu ziyaret için bizleri hoşgörü ile karşılayan kurum müdürü Mehmet Yıldız başta olmak üzere çalışan herkese dernek ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Zafer Demirbaş, kendisi adına yapılan bu jest karşısında heyecan ve sevinci bir arada yaşadı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni