Genel
Giriş Tarihi : 24-02-2022 13:27   Güncelleme : 24-02-2022 13:27

Sakarya Kadırga Aile Eğlence Merkezi’nde mevlit

Karadenizli ünlü şarkıcı, bestekâr, prodüktör, gönüllere sesi ve kişiliği ile taht kuran, Kont Adnan lakaplı, Adnan Yılmaz’ın işletmeciliğini yaptığı Kadırga Cafe’de mevlit düzenlendi

Sakarya Kadırga Aile Eğlence Merkezi’nde mevlit

Karadenizli ünlü şarkıcı, bestekâr, prodüktör, gönüllere sesi ve kişiliği ile taht kuran, Kont Adnan lakaplı, Adnan Yılmaz’ın işletmeciliğini yaptığı Kadırga Cafe’de mevlit düzenlendi.

Adnan Yılmaz,  işletmeciliğini yaptığı Erenler ilçesinde Kent Park içerisinde bulunan Sakarya Kadırga Aile Eğlence Merkezi’nde Erkan Yılmaz’ın desteği ile mevlit programı gerçekleşti.

Kalplere dokunuldu

Kadırga Aile Eğlence Merkez’in de mevlit programını konuk sunucu olarak Necati Selvitop üslendi. Ali Fıstık’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilahi grubu ile devam etti. İlahi Grubu seslendirdikleri ilahiler ile insanların kalplerine dokundu.

Düzenlenen mevlitte Karadeniz müziğinin bilenen isimlerinde sanatçı Sait Uçar ve öncesinde vefat eden tüm sanatçılar anıldı.

Erkan Yılmaz katkılarıyla

Erkan Yılmaz’ın üç ayların yaklaşması nedeniyle böyle güzel bir programda kendisine destek çıktığını söyleyen Yılmaz, ‘’ Üç ayların yaklaşması sebebiyle böyle bir organizasyon gerçekleştirelim istedik. Katkılarından dolayı Erkan Yılmaz’a çok teşekkür ederim. Ç okta güzel katılım oldu.’’ dedi.

Adnan Yılmaz, mübarek üç aylar bitene kadar mevlit programlarının devam edeceğini söyledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni