Genel
Giriş Tarihi : 27-09-2021 18:08   Güncelleme : 27-09-2021 18:08

Sakarya Eşraf Platformu’ndan LC Habere ziyaret

Sakarya Eşraf Platformu Başkanı Faruk Kır, LC Haber Ajansı’nın 1

Sakarya Eşraf Platformu’ndan LC Habere ziyaret

Sakarya Eşraf Platformu Başkanı Faruk Kır, LC Haber Ajansı’nın 1. Yıl dönümünü kutlamak için LC Haber Ajansı binasına ziyarette bulundu.

2019 yılı Aralık ayında kurulan ve 25 kişilik yönetim kurulu ile Sakarya’ya sahip çıkmayı amaçlayan Eşref Platformu başkanı Faruk Kır LC Haber Ajansına yaptığı ziyarette başarılı çalışmalarından dolayı Levent Candan ve ekibini tebrik etti. Ziyarette; Faruk Kır Başkanlığındaki Sakarya Eşraf Platformu Yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa Toçoğlu, Erdinç Uzunhüseyinoğlu’da hazır bulundu. Ziyarette aynı zamanda Sakarya eşraf platformu Yönetim Kurulu üyesi olan Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Zehra Toy’un Başkan yardımcısı Yıldız Yağmur Bektaş, Senanur Kavi ve Serpil Abay da yer aldı.

Başkan Kır;  ‘Uzun dönemdir arkadaşlığımız olan, hiçbir kötü günümüz olmayan Levent Candan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Bir yıl gecikmeli gelmemizin üzüntüsünü yaşıyorum ama kalbimiz hep buradaydı. Sakarya’mız güzel bir şehir, sizin gibi tecrübeli, Sakarya’ya yön verecek insanlara ihtiyaç var. Bu manada da bizlerin üzerine düşen bir şey olursa her zaman yanınızdayız.’’ Sözleriyle desteklerini belirterek Levent Candan’ı tebrik etti. LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan, dostu Faruk Kır’ın bu sözlerine ‘‘Ziyaretiniz bizim için çok kıymetli, teşekkür ederim’’ diyerek karşılık verdi.

Ziyarette Platform hakkında bilgilendirmelerde de bulunuldu. Başkan Kır ‘’ 16 İlçede örgütlenmeyi düşünüyoruz. Formatımız her bir ay yemekli toplantıyla şehrin bir ileri geleniyle tanışmak, birebir temas kurmak ve toplumda ezilmiş yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşımız varsa yetkililere, yardım edebileceklere sorunları birinci elden ulaştırmak’’. Dedi. Kır sözlerine yerel basın desteğini vurgulayarak devam etti. Sizlerin bize olan dostluğu ve basının verdiği değer bizim için çok önemli diyen Başkan Faruk Kır ‘’ alt yapımızın sizlerle olması bize güç verdi.’’ İfadelerini kullandı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni