Manşet
Giriş Tarihi : 23-03-2022 14:39   Güncelleme : 23-03-2022 14:39

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu ‘’23’’ yaşında

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu 23

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu ‘’23’’ yaşında

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu 23. Yılına girdi. Sapanca, Cabir Deluxe Hotelde Düzenlenen kutlama töreninde ticari alanda başarıları ile örnek gösterilen 4 önemli isme plaket ve hediye taktim edildi.

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platform Başkanı Hasan Demir, programda yaptığı konuşmada ‘’Bu günlere gelinmesinde çok çok değerli kişiler ile çalıştık mücadele ettik, ama özellikle 4 kişi var ki bunlar iyi günde kötü günde her zaman platformumuzun yanında yer aldı desteklerini esirgemediler, bizler, bu kişileri, ticari ve sosyal yaşamlarındaki başarıları ile örnek alınan kişiler olarak yakından tanıyor ve biliyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.  

Başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı plaketlerini Çokal Mobilya Firma sahibi Ramazan Çokal’a Eski Vali Özdemir Çakacak verirken, Toprak Turizm  Seyahat Acentesi Mustafa Toprak’a Eski Vali Hasan Duruer, Sarar Bayii ve Mono Tekstil Firma Sahibi İsmail Eminler’e Sakarya Üniversitesi Rektörü Fatih Savaşan, Riziko İş Sağlığı Ve Güvenliği Firma Sahibi  Mustafa Gavasoğlu’na Sakarya eski valisi İrfan Balkanlıoğlu taktim etti.

Başkan Hasan Demir gece sonunda ‘’ Bizim için çok anlamlı bu gecede aramızda olan bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz, Allah cc beraberliğimizi daim eylesin diyor, kendilerine iki cihan saadeti diliyoruz’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni