Genel
Giriş Tarihi : 12-04-2022 14:12   Güncelleme : 12-04-2022 14:12

Protokol iftarda buluşacak

 Küçük, orta ve büyük çaplı işletmelere hizmet vermek için kurulan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Bölge Başkanı Rıza BORA, geleneksel iftar davetini bu yıl Reisoğlu Restaurantta gerçekleştirecek

Protokol iftarda buluşacak

 Küçük, orta ve büyük çaplı işletmelere hizmet vermek için kurulan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Bölge Başkanı Rıza BORA, geleneksel iftar davetini bu yıl Reisoğlu Restaurantta gerçekleştirecek. TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar DOĞAN’ın katılım sağlayacağı davete çok sayıda katılımcının yanı sıra, Sakarya Protokolünden de geniş katılım bekleniyor.

Her ayrıntının titizlikle planlandığı bir organizasyon düzenlendiğini belirten Başkan Rıza BORA, ‘’Davetlilerimizin katılımı bizleri onurlandıracak. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağımız güzel bir iftar gecesi organize etmek istedik.’’ dedi.

Başkan BORA, hazırlamış olduğu davetiyesinde; ‘’ Ramazan-ı Şerifin feyiz ve bereketinden sizlerle beraber hissedar olmak için düzenlemiş olduğumuz ‘Ramazan İftar Yemeğimizi’ teşrifleriniz bizleri ziyadesi ile mutlu kılacaktır.’’ İfadelerini kullanarak, Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun mesajı verdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni