Genel
Giriş Tarihi : 12-11-2021 11:56   Güncelleme : 12-11-2021 11:56

Özada Sigorta & Hak İş konfederasyonu işbirliği anlaşması imzalandı

Sakarya ve Kocaeli satış ofisleri ile Tüm sigorta branşlarında 17 yıldır faaliyet gösteren Sakarya’nın ulusal sigorta markası haline gelen Özada Sigorta ile  Hak İş Konfederasyonu Sakarya İl başkanlığı arasında iş birliği ve İndirim protokolü imzalandı

Özada Sigorta & Hak İş konfederasyonu işbirliği anlaşması imzalandı

Sakarya ve Kocaeli satış ofisleri ile Tüm sigorta branşlarında 17 yıldır faaliyet gösteren Sakarya’nın ulusal sigorta markası haline gelen Özada Sigorta ile  Hak İş Konfederasyonu Sakarya İl başkanlığı arasında iş birliği ve İndirim protokolü imzalandı.

Sakarya ve Kocaeli illerinde birçok kurum ve kuruluşla anlaşmaları bulunan Özada Sigorta, anlaşma kapsamında Hak İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların üyelerine farklı sigorta branşlarında grup indirimi uygulayacak.

Demir; “Hak İş İndirimi hayırlı olsun.

Özada Sigorta Genel Müdürü Cüneyt Demir “ Türkiye’nin en büyük işçi Konfederasyonlarından biri olan Hak İş Konfederasyonunun Sakarya İl Başkanlığı ile başlangıç olarak iki yıllık sigorta protokolü imzaladık. 14 bin üye ve ailelerini kapsayan bu indirim anlaşması ile Tüm Sigorta branşlarında Hak İş üyeleri çok daha uygun primler ile sigorta satın alma imkânına sahip oldular. Özada Sigorta olarak Hak İş üyelerine en geniş teminatlar ve en düşük fiyat garantisi ile hizmet vereceğiz. Tüm üyelere yapılan anlaşma hayırlı olsun’‘ dedi.

Hak İş Konfederasyonu Sakarya İl Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir  “ Hak iş Konfederasyonu Sakarya İl Başkanlığı olarak üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda anlaşmalar yaparak ciddi fiyat avantajları elde ediyoruz. 17 yıldır Sakarya’da faaliyet gösteren şehrimizin Ulusal Sigorta markası haline gelen Özada Sigorta ile üyelerimiz adına çok faydalı olacak bir anlaşmaya imza attık. Üyelerinin menfaatleri doğrultusunda sendikal çalışmalarımız devam ediyor. Uzun zamandır yapılan görüşmeler neticesinde Sigorta şirketlerinin Genel merkezlerinden alınan sendikamıza özel fiyatlar nedeniyle Özada Sigorta’ya teşekkür eder, Tüm üyelerimizi bu imkânlardan yararlanmasını öneririm ‘’ ifadelerini kullandı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni