Genel
Giriş Tarihi : 26-04-2021 17:11   Güncelleme : 26-04-2021 17:11

Öz Sağlık-Sen’den Doç. Dr. Aziz ÖĞÜTLÜ’ye ziyaret

Ziyaretlerini artırarak sürdüren Öz Sağlık-Sen Sakarya İl Başkanı Fatih Ayan; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den sonra ikinci ziyaretini de Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç

Öz Sağlık-Sen’den Doç. Dr. Aziz ÖĞÜTLÜ’ye ziyaret

Ziyaretlerini artırarak sürdüren Öz Sağlık-Sen Sakarya İl Başkanı Fatih Ayan; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den sonra ikinci ziyaretini de Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’ye gerçekleştirdi.

Ülkem İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (ÜLKEM-İŞ) Kamu ve Özel Sağlık Sosyal Hizmetleri İşçileri Sendikası (ÖZ SAĞLIK-SEN) Sakarya İl Başkanı Fatih Ayan; beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette; sendika çalışmaları, Sakarya’da gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’ye bilgi veren Öz Sağlık-Sen İl Başkanı Fatih Ayan; sendika oluşumu ve il bazında yürütülecek olan örgütlenme çalışmaları hakkında da bilgiler aktararak, ziyaret anısına çiçek takdim etti. Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü de kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Öz Sağlık-Sen Sakarya İl Başkanı Fatih Ayan‘a teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni