Genel
Giriş Tarihi : 11-08-2020 01:37   Güncelleme : 11-08-2020 01:37

Öz be Öz Sakaryalı Sevim Çobanoğlu; “Gelecek”e Kadınların Başkanı oldu

Çiçeği burnunda Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu; sıcağı sıcağına yeni göreviyle ilgili açıklama da bulundu

Öz be Öz Sakaryalı Sevim Çobanoğlu; “Gelecek”e Kadınların Başkanı oldu

Çiçeği burnunda Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu; sıcağı sıcağına yeni göreviyle ilgili açıklama da bulundu.

Daha önce siyasi bir partide önemli görevleri icra eden ve hayırsever kimliğiyle tanınan Sevim Çobanoğlu; Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirildi. Aynı zamanda Gelecek Partisi Kurucu Üye ve Adapazarı İlçe Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanıydı. Görev belgesini Partisinin Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Albay’dan alan Çobanoğlu; Kadın Kolları Kurucu Başkanı Sevilay Gönen’e de çiçek takdim ederek teşekkür etti.

ÇOBANOĞLU: “Ayrım yapmaksızın hizmet edeceğiz”

Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu; siyasi partilerin sadece kişisel hırsı olmaması gerektiğinin altını çizerek; “Sakarya'da doğup, Sakarya’da yaşayan ve hep Sakarya'nın menfaatini düşünen biri olarak, bu göreve gönüllü girdim. Takım tutar gibi parti tutulmaz. İnandığımız bir siyasi renkle, bilgi ve birikimlerimi yine bu şehre ve kadınlarımıza aktarmaktan başka muradım yoktur.  Hiç bir din, millet, ırk ayırımı yapmadan, herkese eşit mesafede hizmet edeceğim. Bizim siyasi partiden olmasa bile tüm kadınlarımızın yanındayım. Bizde ayrı, gayrı yok ülkem için buradayım” dedi.

ALBAY: “Sevim hanıma görevinde üstün başarılar diliyoruz”

Törende konuşan Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Albay; “Gelecek Partimizin Adapazarı İlçesi Kadın Kolları Kurucu Başkanı Sevilay Gönen kardeşimiz annesinin sağlık sorunları nedeniyle aktif olarak görevini yerine getirebilmesinin mümkün olmadığını bildirerek görevden affını rica etti. Almış olduğu bu karara saygı duyuyoruz.  Bizler Teşkilat olarak her zaman her durumda yanında olacağız. Kendilerine yapmış olduğu özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu gün itibariyle yerine Sosyal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sevim Çobanoğlu hanımefendi atanmıştır. Kendileri tebrik ediyor ve yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

ÇOBANOĞLU: “Bayrağımızı geleceğe taşıyacağız” Törende partili arkadaşlarına seslenen Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu; “Geleceğimize adım atmak için birlikte yola çıktığımız Gelecek Partimiz ile İlçe Kadın Kolları olarak, Sevilay Gönen başkanımızdan aldığımız bayrağı, daha ileriye taşımak için daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Partimiz İlçe Kadın Kollarını bugünlere taşıyan Sevilay Gönen başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Kendisinden devr aldığımız bu bayrağı daha da yükseklere ve geleceğe taşımak için gece gündüz, yağmur çamur, yaz kış demeden gece gündüz çalışacağız” şeklinde mesaj verdi. Haber: Levent CANDAN

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni