Genel
Giriş Tarihi : 23-04-2022 23:28   Güncelleme : 23-04-2022 23:28

Mustafa Destici: Yalanlar üstüne siyaset yapılamaz!

Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanlığı geleneksel iftar programını bu yıl Çiftlik Izgara ’da gerçekleştirdi

Mustafa Destici: Yalanlar üstüne siyaset yapılamaz!

Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanlığı geleneksel iftar programını bu yıl Çiftlik Izgara ’da gerçekleştirdi.

BBP Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek ev sahipliğinde Serdivan'da düzenlenen iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever,  AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Rıza Bora ve Adapazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem katılım sağladı.

Programda BBP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Sevda Dadaş, BBP Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır, BBP Akyazı İlçe Başkanı Naim Yolcu başta olmak üzere bütün  İlçe başkanları da hazır bulundu.

Programda konuşan Başkan Destici,  Kuzey Irak'ta düzenlenen askeri operasyondan gelen şehit haberleri üzerine "Sözlerime başlamadan önce burada bizler rahat rahat iftarımızı yapalım diye görevi başında olan askerimize şükranlarımı sunuyor, Pençe Kilit Operasyonunda şehit düşen vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Kadına şiddet ve cinayetlere çözüm bulmalıyız

Son yıllarda artış gösteren kadın cinayetleri ve kadınlara yapılan şiddetlere dikkati çeken Başkan Destici,  "Buradan tekrar söylüyorum. Sebepsiz yere insan öldüren, kadınlarımıza şiddet uygulayan ve terör suçlarına karışmanın cezası idam olmalıdır. Mecliste bunu sürekli dile getiriyoruz ve bu suçlar için idam cezası gelene kadar vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Muhalefet, kendine muhalefet

Ülkemizde son zamanlarda gıda başta olmak üzere birçok ürünlerde uygulanan yüksek fahiş oranlarına da değinen Destici, hükümetin bir an önce acil tedbirler almasının önemine dikkati çekerek, konuyu manipüle ettiklerini ve bu konudan yalan yanlış ifadeler kullanarak nemalandıklarını belirtmesinin ardından bir kısım siyasi partilere yüklendi.

Özellikle isim vererek Cumhuriyet Halk Partisi'ni eleştiren ve uyguladığı politikanın ülkeye hiçbir faydasının olmadığını söyleyen Başkan Destici, muhalefet veya iktidar; hiçbir siyasi partinin yalan yanlışlar üzerine siyaset yapmaması gerektiğini söyledi. İftar programının ardından, partililerle geç saatlere kadar istişare eden Başkan Mustafa Destici'ye Sakarya ve çeşitli illerden gelen partililer ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni