Genel
Giriş Tarihi : 18-07-2021 16:27   Güncelleme : 18-07-2021 16:27

Mükerrem koç oğlu Ahmet Koç'u muhteşem bir düğünle evlendirdi

Aslen Erzurumlu olan Sakarya’nın tanınmış ve sevilen İşadamlarından, Sakarya Erzurumlular Derneği eski Başkanı, Sakaryaspor’un Sosyal İşlerden Sorumlu eski Asbaşkanı, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi, Koç City Yönetim Kurulu Başkanı Mükerrem Koç; Reisoğlu Restaurant'ta gerçekleştirdiği dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile genç İşadamı olan oğlu Ahmet Koç’u evlendirdi

Mükerrem koç oğlu Ahmet Koç'u muhteşem bir düğünle evlendirdi

Aslen Erzurumlu olan Sakarya’nın tanınmış ve sevilen İşadamlarından, Sakarya Erzurumlular Derneği eski Başkanı, Sakaryaspor’un Sosyal İşlerden Sorumlu eski Asbaşkanı, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi, Koç City Yönetim Kurulu Başkanı Mükerrem Koç; Reisoğlu Restaurant'ta gerçekleştirdiği dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile genç İşadamı olan oğlu Ahmet Koç’u evlendirdi.

Koç City Yönetim Kurulu Başkanı Mükerrem & Rabia Koç çiftinin yakışıklı oğlu Ahmet Koç ile SAMOB Yönetim Kurulu Üyesi, MÜSİAD Sakarya Şubesi Üyesi Karacalar Halı & Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan & Ayşe Karaca çiftinin güzeller güzeli kızı Büşra Karaca; Sakarya’nın tanınmış isimlerin katılımıyla Reisoğlu Restaurant'ta gerçekleşen nikah töreni ile evlenerek, yuvalarını kurdu. Erzurum ve Karadeniz’in tanınmış oyuncalarının skeç gösterilerinin de yapıldığı cemiyette; Sakarya Erzurum Bar Ekibi oynadıkları yöresel oyunlarıyla ve mini konseri ile de ayrı bir renk kattı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin nikâhını kaydığı Büşra & Ahmet koç çiftinin nikâh şahitliklerini ise; MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar üstendi. Törene katılan davetliler arasında ise; SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, MÜSİAD Sakarya şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı. Ahmet Akdardağan, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve Ak Parti 24. 25. 26. ve 27. dönem Sakarya Milletvekili Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, AK Parti 22.-23. Dönem Sakarya Milletvekili AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Şahin Karaaslan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Balıkesir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Reis, Amatör Futbolcular Derneği & Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, BELPAŞ Genel Müdürü Osman Çelik, Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Fehmi Çelebi, Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı, Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş, SGB Başkanvekili Müjdat Çetin ile Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti Yöneticileri, iş, siyaset, medya, spor, STK, sağlık, askeri camiasından tanınmış isimlerde yer aldı. Cemiyete gelemeyen davetliler ise, yolladıkları çiçeklerle, düğün alanını adeta çiçek bahçesine çevirdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni