Genel
Giriş Tarihi : 03-12-2021 16:57   Güncelleme : 03-12-2021 16:57

Muhtar Akıncık 3 Aralık kapsamında örnek bir etkinlik düzenledi

Erenler’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Muhtar Ferruh Akıncık’ın organizasyonu ve sponsorluğu ile gerçekleştirilen etkinlik ile engelli öğrenciler doyasıya eğlendi

Muhtar Akıncık 3 Aralık kapsamında örnek bir etkinlik düzenledi

Erenler’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Muhtar Ferruh Akıncık’ın organizasyonu ve sponsorluğu ile gerçekleştirilen etkinlik ile engelli öğrenciler doyasıya eğlendi. Adayaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç katılım sağlayarak Muhtar Akıncık’ı tebrik etti.

Adayaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, her konuda engellilerin yanında olan duyarlı  Muhtar Ferruh Akıncık sponsorluğunda bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte engelli öğrenciler ve aileleri doyasıya eğlendi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte, palyaçolar, çocuk oyun alanları, Maskotlar ve yüz boyama etkinlikleri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Çeşitli dansların edildiği, oyunların oynandığı etkinlikte çocukların mutlulukları yüzlerinden okundu. Etkinlik sonunda çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Başkan kılıç Akıncık’ı tebrik etti

Özcan Yemiş’in sunuculuğu üstlendiği etkinliğe Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç katılım sağlayarak Muhtar Ferruh Akıncık’ı duyarlı davranışından ve ince düşüncesinden dolayı tebrik etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fevzi Kılıç, ‘’ her zaman yanınızdayız, bu etkinliği organize eden Muhtarımız Ferruh Akıncık’ı tebrik ediyorum’’ dedi.

Muhtar Ferruh Akıncık‘’ Çocuklarımız çok eğlendi. Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’ında bizleri yalnız bırakmayarak katılması bizleri onurlandırdı. Önemli olan çocuklarımızın eğlenmesi. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü bu vesile ile hep birlikte eğlenerek kutlamış olduk.’’ İfadelerini kullandı.

Okul müdürü Rukiye Evgin, Ferruh Akıncık’a  teşekkür ederek,’’ pandemi döneminden dolayı çocuklarımızla bir yıldır etkinlik yapamadık. Okul bahçemizde böyle bir etkinliğin düzenlenmesi onları çok mutlu etti. Bu etkinlik Ferruh beyin katkıları ile gerçekleşti. Ferruh bey hayırsever bir davranış göstererek, böyle bir etkinlik yapmak istediğini, masrafları üstleneceğini belirtti. Bu çok güzel bir davranış örnek olmasını temenni ediyoruz.’ dedi. 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni