Genel
Giriş Tarihi : 12-05-2022 16:38   Güncelleme : 12-05-2022 16:38

Merve 'Muradına' erdi...

Merve Hızarcıoğlu ile Murat Küçük dünya evine girmek için en önemli adımı atarak nişanlandı

Merve 'Muradına' erdi...

Merve Hızarcıoğlu ile Murat Küçük dünya evine girmek için en önemli adımı atarak nişanlandı.

Mefkure Özel Eğitim Dershanesinin sevilen eğitimcilerinden Matematik branşında öğretmen olarak görev yapan, sosyal hayatta aktif olarak bir yaşam sürerek seyahat tutkunu gezginliği ve amatör olarak müzik sanatıyla da yakından ilgilenen Merve Hızarcıoğlu, 'Beyinci İhsan' lakabı ile Sakarya ve Türkiye'de girişimciliğiyle tanınan İhsan Boya'nın yeğeni Güneş Enerjisi şirket CEO'su Murat Küçük ile hayatını birleştirmeye karar verdi.

Yüzükler evin önünde takıldı; eğlence ise Heaven Garden

Adapazarı'na bağlı Dilek Evler Site bahçesinde düzenlenen yoğun katılımlı ve görkemli nişan programının ardından, Sapanca İlçesinin incisi Cennet Bahçesi Heaven Garden isimli göl manzaralı mekanda çiftin arkadaşları ile nişan eğlencesi yapıldı.

Düğün Eylül'de

Merve Hızarcıoğlu, nişan saçı ve makyajını Yenicami'de bulunan Gülşen Kuaför'de gerçekleştirdi. Çiçeği burnunda Merve Hızarcıoğlu ve Murat Küçük çifti, düğün tarihlerini nasipse Eylül ayında gerçekleştireceklerini belirterek, hayatlarının en mutlu günlerinde dost ve sevenleri ile düğün organizasyonlarında buluşmanın heyecanı içinde herkese kucak dolusu selamlarını ilettiler.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni