Genel
Giriş Tarihi : 12-05-2022 17:07   Güncelleme : 12-05-2022 17:07

Mehmet Koç Binali Yıldırım ile bir arada

Sakarya’nın tanınmış ve sevilen simalarından Ak Parti Sakarya kurucularından Mehmet Koç, İstanbul Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen gençlerle buluşma etkinliğinde Binali Yıldırım ile bir araya geldi

Mehmet Koç Binali Yıldırım ile bir arada

Sakarya’nın tanınmış ve sevilen simalarından Ak Parti Sakarya kurucularından Mehmet Koç, İstanbul Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen gençlerle buluşma etkinliğinde Binali Yıldırım ile bir araya geldi.

15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Hakkı Usta Adana Sofrası Personel Müdürü Mehmet Koç, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallalar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım ile İstanbul Sultanbeyli’de düzenlenen törende bir araya geldi. Gençlerle tanışma etkinliği ile başlayan program, teravih namazı ardından genç üyeler katılım töreni ile devam etti.

Önemli İsimler Katılım Sağladı

Ak Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Genç Üyeler Katılım Törenine geçildi. Törende genel başkan yardımcısı partiye yeni katılan gençlere hitap ettikten sonra yeni üyelere rozetlerini taktı. Törene Mehmet Koç’un yanı sıra Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ak Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Tombaş, teşkilat üyeleri ve çok sayıda genç katılım sağladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni