Genel
Giriş Tarihi : 24-12-2021 15:34   Güncelleme : 24-12-2021 15:34

Mehmet Demir Başkanlık Yolunda, Başkanlardan Destek Aldı

Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkan Adayı Mehmet Demir ve beraberindeki yönetimi, Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek ve BBP Adapazarı İlçe Başkanı Sezgin İnan’ı ziyaret etti

Mehmet Demir Başkanlık Yolunda, Başkanlardan Destek Aldı

Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkan Adayı Mehmet Demir ve beraberindeki yönetimi, Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek ve BBP Adapazarı İlçe Başkanı Sezgin İnan’ı ziyaret etti. Katlı Pazar Yeri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Demir, Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanlık Seçimlerinde aday olduğunu açıklamıştı. Başkan Demir ve yönetimi seçim hazırlıkları kapsamında Sakarya’da bulunan çoğu pazarcı ve hal esnafını ziyaret ederek esnaftan tam destek aldı. Demir esnaf ziyaretleri bitiminde protokol ziyaretlerine de başladı. Siyasilerin de desteğini alarak başkanlık yolunda emin adımlarla ilerleyen Mehmet Demir ve Yönetimi Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek ve Büyük Birlik Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Sezgin İnan’ı ziyaret ederek sektör hakkında önemli temaslarda bulundu. Başkan Demir’e Büyük Birlik Partisi’nde tam destek verdi.

Başkan Demir ve Yönetimi siyasilerin de desteğini aldı

Başkan Demir, esnaftan aldığı destek sonrası siyasi partilerinde desteğini almaya, esnafın sesi olmaya devam ediyor. Gittiği ziyaretlerde esnaf arkadaşlarının sorunlarını dile getiren ve yetkililere sesini ilk elden duyuran Mehmet Demir’e adaylık yolunda Büyük Birlik Partisi de destek verdi. BBP Sakarya İl Başkanı Bürtek ve BBP Adapazarı İlçe Başkanı İnan gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ‘’ sana ve yönetimine güveniyoruz, senin sorunun bizim sorunumuz, esnaf kardeşlerimizin de her zaman arkasındayız. Yolun açık olsun, BBP’den Demir’e tam destek’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni