Genel
Giriş Tarihi : 09-10-2020 14:22   Güncelleme : 09-10-2020 14:22

“Mavi Vatan Geleceğimizdir”

Vatan Partisi Sakarya da “Mavi Vatan Geleceğimizdir” Temalı çalışmalarını Katlı Pazar yerinde sürdürdü

“Mavi Vatan Geleceğimizdir”

Vatan Partisi Sakarya da “Mavi Vatan Geleceğimizdir” Temalı çalışmalarını Katlı Pazar yerinde sürdürdü.

Vatan Partisince hazırlanan “Mavi Vatan Geleceğimizdir” temalı afişin Sakarya İlinin her biriminde asılması ve tanıtılması çalışmaları kapsamında Adapazarı nın en işlek alışveriş mekânlarından olan, Katlı Pazar yerinde devam edildi

Katlı Pazar Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği ve Osmanlı Ocakları 1299 Derneği Sakarya İl Başkanı Mehmet Demir ile birlikte yürütülen çalışmaya halkın, Pazarcı esnafının ve basın ın ilgisi büyüktü.

Çalışma öncesi Vatan Partisi Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Bahtiyar Bodur yaptığı açıklamada: “462 Bin Kilometre Karelik, Mavi Vatanımız bizim için 790 Bin Kilometre Karelik karasal vatanımız kadar değerlidir. Asla vaz geçemeyiz. Bu alanlardaki yer altı zenginliklerimiz bize aittir. Bu alanların ülkemiz savunmasında önemi çok büyüktür. Ulusal çıkarlarımız söz konusu olduğunda, Vatanseverliği ön plana çıkarmış olan kişi ve kuruluşlar la işbirliği yapmaktan geri durmayız. Söz konusu Vatan olunca, ayrıştığımız konuları kenara bırakır birleştiğimiz konularda iş birliği yapmaktan kaçınmayız. Bunun en belirgin örneği Katlı Pazar Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği ve Osmanlı Ocakları 1299 Derneği Sakarya İl Başkanı Mehmet Demir kardeşimiz ile beraber esnaf arkadaşlarımızın da katkısı ile bu çalışmayı sürdürüyoruz. Bu örnek çalışmamızı ilçe köy ve mahallelerde de O yerlerdeki kitle ve kanaat önderleri ile sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

Katlı Pazar Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Demir de “Söz konusu Vatan sa gerisi teferruattır. Vatan Partisini bu projesinden dolayı kutluyorum Bahtiyar Bodur ağabeyimize projede bize görev vermesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarda da omuz omuza olacağız” ifadesini kullandı.

Çalışma sırasında tesadüfen orada bulunan Sakarya Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet Durak’ta çalışmadan mutluluk ve kıvanç duyduğunu belirterek çalışmaya katıldı.

Adapazarı’nın sebze, meyve, balık ve kuru gıda ihtiyaçlarının önemli bir bölümünün karşılandığı Katlı Pazar yeri esnafların da katkısı ile  “Mavi Vatan Geleceğimizdir” afişleri ile donatıldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni