Manşet
Giriş Tarihi : 13-03-2022 13:24   Güncelleme : 13-03-2022 13:24

Lüleci’den LC Haber’e anlamlı ziyaret

Toplumsal Dayanışma ve Kadın Gelişim Derneği (TKGD) Başkanı Hülya Lüleci ve beraberindeki Demokrat Parti Sakarya Milletvekili Adayı Nebiye Güner Gezgin ile Demokrat Parti Meclis Üyesi Adayı Gülşah Seyhan LC Haber Ajansı’nı ziyaret etti

Lüleci’den LC Haber’e anlamlı ziyaret

Toplumsal Dayanışma ve Kadın Gelişim Derneği (TKGD) Başkanı Hülya Lüleci ve beraberindeki Demokrat Parti Sakarya Milletvekili Adayı Nebiye Güner Gezgin ile Demokrat Parti Meclis Üyesi Adayı Gülşah Seyhan LC Haber Ajansı’nı ziyaret etti.

Gündem konularının ağırlıklı konuşulduğu ziyarette kadınlar gününün önemine bir kez daha vurgu yapıldı. Yoğun programı arasında LC Haber Ajansı’na ve imtiyaz sahibi Levent Candan’a vakit ayıran Lüleci, ajansın yeni konseptini beğendiğini dile getirdi.
Levent Candan’ı uzun zamandır tanıdığını ve çizgisini beğendiğini belirten Lüleci, ‘’ Ajansınızın çalışmalarını ve çıkardığınız işleri beğenerek yakinen takip ediyorum, başarılarınızın devamını dilerim’’ dedi. Gazeteci yazar Levent Candan, ziyaret ve akabinde görüşlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni