Genel
Giriş Tarihi : 10-11-2021 16:48   Güncelleme : 10-11-2021 16:48

Levent Candan’dan Bülbül ve Aygündüz’e ziyaret

LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan Ankara’da ki bürokrasi camiasının önde gelen isimlerini ziyaret ederek, çeşitli ve önemli konularda karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu

Levent Candan’dan Bülbül ve Aygündüz’e ziyaret

LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan Ankara’da ki bürokrasi camiasının önde gelen isimlerini ziyaret ederek, çeşitli ve önemli konularda karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu. Candan Ankara Ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili aynı zamanda MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ve Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz’ü ziyaret etti.

LC Haber Başkanı, Gazeteci &Yazar Levent Candan Ankara ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili aynı zamanda MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül’ün makamına gerçekleştirdi. LC Haber Ajansı plan ve projelerinden bahseden Candan’ı ağırlayan Bülbül; LC Haber ajansına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Ajans binasını ziyaret edeceğini belirtti.

Candan’ın ikinci ziyaretini; Sakaryalı hemşerisi olan Ankara Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz’e gerçekleştirdi. Başkan Aygündüz’ü makamında ziyaret eden Candan Gerçekleştirdiği ziyarette LC Haber Ajansı plan ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Aygündüz, kardeşinin geçirdiği talihsiz kazadan bahsederek, LC Haber Ajansı’nı kardeşimizin geçirdiği kazadan sonra ziyaret edemedik. Levent beye ziyareti için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Candan, ‘’ çok güzel karşılandık, bu misafirperverlik için Levent Bülbül  ve Başkan Türker Aygündüz’e teşekkür ederim. Ayrıca Türkan beyin kardeşi İlhan Aygündüz için çok üzüldüm, geçmiş olsun. LC Haber Ajansı olarak bizde onları misafir etmek isteriz’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni