Genel
Giriş Tarihi : 17-12-2021 15:29   Güncelleme : 17-12-2021 15:29

LC Haber’den SASKİ Genel Müdürü Turan’a ziyaret

LC Haber Ajansı İmtiyaz sahibi Levent Candan ve beraberindeki Haber Müdürü Dilek Binay, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan’ı ziyaret etti

LC Haber’den SASKİ Genel Müdürü Turan’a ziyaret

LC Haber Ajansı İmtiyaz sahibi Levent Candan ve beraberindeki Haber Müdürü Dilek Binay, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan’ı ziyaret etti.

Sakarya da gerçekleştirilen çalışmalardan ve gerçekleşecek plan ve projelerin konuşulduğu ziyarette önemli konular masaya yatırıldı. SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmaları yakından takip ettiğini ve en kısa zamanda LC Haber Ajansı’na bir ziyaret gerçekleştireceğini belirtti.

Alt yapılar konuşuldu

Ziyarette, şehirdeki alt yapı ve baraj sistemleri konuşuldu. Genel Müdür Turan, 32 evlerde yapılan alt yapı çalışmasının uzun sürdüğünü belirterek sebebini açıkladı. Turan, ‘’ 32 evlerdeki çalışmanın uzun sürmesinin nedeni bütün altyapı çalışmalarını bir araya getirdik. Her şey kusursuz olmalı düsturuyla ilerledik. SASKİ olarak bütün çalışmaları bir arada ilerlettik. Buradaki firmalar işlerini tamamladılar, SASKİ altyapısını yaptı, Başkan talimatı ile asfalt atıldı bitti. Büyük ölçekli sağlam işler yapmaya çalışıyoruz. Bazı projelerimiz için çalışmalar devam ediyor, güzel projeler gelecek’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni