Genel
Giriş Tarihi : 24-11-2021 15:30   Güncelleme : 24-11-2021 15:30

LC Haber’den Erenler Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şehit’e ziyaret

LC Haber ekibi, önemli isimlere gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamından Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a yaptıkları ziyaret sonrası Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Şehit i makamında ziyaret etti

LC Haber’den Erenler Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şehit’e ziyaret

LC Haber ekibi, önemli isimlere gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamından Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a yaptıkları ziyaret sonrası Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Şehit i makamında ziyaret etti.

Ziyarete; LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan ve beraberindeki Yazı İşleri Müdürü Dilek Binay, Görsel Koordinatör Münevver Yıldız Çalış, Muhabir Kübra Akçay katılım gösterirken Levent Candan’ın asistanı Esin Uğur da hazır bulundu.

LC Haber Ajansı plan ve projelerinin konuşulduğu ziyarette Gazeteci Yazar Candan’ın da eski dostu olan ve birçok önemli kurumlarda görev almış olan Müdür Mehmet Şehit LC Haber Ajansını tebrik ederek ‘’kısa sürede önemli başarılara imza attığınızı biliyorum. Gündem oluşturmanızı takdir ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim’’ dedi. Candan ise; ‘’ Erenler’e vermiş olduğun hizmetlerden dolayı halk memnun. Herhangi bir olumsuz yorum duymadım. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum, başarılarınız daim olsun’’ ifadelerini kullandı.  Ziyaret sonunda Ajans Başkanı Levent Candan Mehmet Şehit’e Ajansa vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür belgesi taktim etti.

Protokol ziyaretlerine devam eden LC Haber ekibi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Şehit ile beraber, yapılacak plan ve projeler üzerine konuşulduktan sonra Ajans Başkanı Levent Candan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şehit e ajansımıza verdiği destekten dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni