Genel
Giriş Tarihi : 23-11-2021 17:04   Güncelleme : 23-11-2021 17:04

LC Haber’den Burulaş Genel Müdürü Kürşat Çapar’a ziyaret

Protokol ziyaretlerine devam eden LC Haber ekibi geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etmişti

LC Haber’den Burulaş Genel Müdürü Kürşat Çapar’a ziyaret

Protokol ziyaretlerine devam eden LC Haber ekibi geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etmişti. Ekip bu sefer tarih şehri Bursa’da Burulaş Genel Müdürü Kürşat Çapar’ı ziyaret ederek ajans plan ve projelerimizden bahsetti.

LC Haber ekibi Bursa’ya gerçekleştirdikleri ziyarette Burulaş Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği  Genel Müdürü Kürşat Çapar’ı ziyaret etti. Ziyarete; LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan ve beraberindeki Yazı İşleri Müdürü Dilek Binay, Görsel Koordinatör Münevver Yıldız Çalış, Muhabir Kübra Akçay’ın katılım gösterirken, Levent Candan’ın asistanı Esin Uğur da hazır bulundu.

Çalışmalarımız Bursa’da da takip ediliyor

LC Haber Ajansını tanıtarak ajans plan ve projelerinden bahseden ekip, yeni açılan Bursaray Odunluk İstasyonu hakkında bilgi alarak, istasyon için hayırlı olsun dileklerini iletti. Genel Müdür Mehmet Kürşat Çapar, ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek teşekkür etti. Basının çok önemli bir güç olduğunu ve her zaman doğru tarafsız haberden yana olması gerektiğini bu noktada LC Haber Ajansı’nın çalışmalarını severek takip ettiğini belirten Çapar, Levent Candan’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek ajans hakkında bilgi aldı. 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni