Genel
Giriş Tarihi : 19-11-2021 13:31   Güncelleme : 19-11-2021 13:31

LC Haber’den Başkan Kılıç’a ziyaret

LC Haber Ajansı Protokol ziyaretleri kapsamında Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı ziyaret ederek Teşekkür belgesi taktim etti

LC Haber’den Başkan Kılıç’a ziyaret

LC Haber Ajansı Protokol ziyaretleri kapsamında Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı ziyaret ederek Teşekkür belgesi taktim etti.

Erenler de başarılı çalışmaları ile bilinen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, LC Haber Ajansı ekibini makamında ağırladı. Ziyarete; LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan ve beraberindeki Yazı İşleri Müdürü Dilek Binay, Görsel Koordinatör Münevver Yıldız Çalış, Muhabir Kübra Akçay’ın katılım gösterirken, Levent Candan’ın asistanı Esin Uğur da hazır bulundu.

Erenler de gerçekleştirilen çalışmaların ve basının 4. Büyük güç olduğunun konuşulduğu ziyarette Başkan Kılıç belediye çalışmalarının prensiplerinden bahsetti. Çalışmaları yakından takip ettiğini belirten gazeteci yazar Levent Candan vatandaşın da memnun olduğunu, olumsuz bir haber yansımadığını belirtti. Seviyeli Eleştiriye her zaman açık olduklarını ve ifade özgürlüğüne saygı duyduğunu belirten Başkan Kılıç ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirerek ajansımıza iadeyi ziyarette bulunacağını belirtti. Ziyaret sonunda gazeteci yazar Levent Candan, Başkan Fevzi Kılıç’a bir teşekkür belgesi taktim ederek, Erenler belediyesinin desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni